Luna Noua in Varsator, 4 februarie 2019, ora 23:03(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Noua in Varsator poate genera o adevarata revolutie de constiinta menita sa duca la remodelarea gandirii, vedeti, conjunctia Soare-Luna in Varsator se conecteaza cu Mercur in Varsator. Va indeamna sa apelati la un alt tip de gandire ce va permite transformarea intregii vieti si gasirea unor noi solutii la problemele fundamentale ale vietii.

Uranus, guvernatorul Lunii noi se conecteaza cu Marte in Berbec. Afluxul de energie caracteristic acestui aspect astral face posibile o multime de actiuni. Este un aspect excelent care conduce la concluzii revolutionare, care va dau curajul de a fi sinceri cu voi insiva, de a dezlega enigmele sufletului si astfel de a intelege sensul unor intamplari din trecut, nemailasand ca viata voastra sa depinde de ele. Este momentul sa va eliberati de unele restricții, inhibiții și limitări care va tin pe loc si va blocheaza existenta.De asemenea este o configuratie excelenta pentru a incepe ceva nou.

Solutiile la problemele voastre le puteti gasi prin renuntarea sau remodelarea vechiului mod de gandire si de viata, bazat pe separare, concurenta, incapatanare, discriminare, prin modelarea conceptiilor de viata mai ales a notiunilor de confort si utilitate.

Luna Noua in Varsator aduce in atentia voastra probleme din trecut care trebuie vazute dintr-un alt unghi, mult mai extins, mult mai revelator, care trebuie rezolvate apeland la solutii originale, uneori evenimentele din plan familial si legate de cei apropiati va pot lua prin surprindere.

Mercur in Varsator alaturi de conjunctia Soare-Luna in Varsator da gandirii curajul de a nu tine cont de tipare, prejudecati, dar mai ales de a intepreta in alt mod notiunile de bine si rau. Aduce in atentia voastra proiectele care promoveaza idei avangardiste, care propun ceva original, spectaculos, stimuleaza gandirea si provoaca reactii.

Luna Noua in Varsator aduce un nou mod de abordare a relatiei cu cei apropiati, a iubirii, sau a relatiei de cuplu. Poate ca aceste schimbari sunt neasteptate si pot fi generate de cei apropiati, dar, tocmai aceste schimbari va provoaca sa iesiti din spatiul limitat dictat de familie si sa va regasiti propria libertate.
Poate ca cei apropiati sau partenerii de viata va forteaza sa va schimbati conceptiile, punandu-va in situatia unor situatii neasteptate sau complicate, poate ca ies la iveala anumite informatii, secrete, din trecut care schimba destinul intr-un minut. Acum se pot intampla cele mai neasteptate evenimente, pot avea loc cele mai spectaculoase intalniri si reintalniri sentimentale, nu durabilitatea lor e importanta, cat impactul pe care il au asupra personalitatii, sufletului si psihicului vostru.
In cadru cuplului pot interveni actiuni sau decizii care muta partenerii pe o alta directie de viata, iar bulversarile si neintelegerile pot aparea cand la mijloc sunt interese materiale sau cand exista secrete, ascunzisuri si aspecte insuficient cunoscute despre partener.

Luna Noua in Varsator aduce evenimente favorabile: proiecte interesante legate de confortul familial si cei apropiati, o alta abordare a relatiei de iubire, aparitia neasteptata a unui copil, mai multa libertate de miscare, poate prin mutarea unei persoane din casa sau prin mutarea in alta casa sau alt oras, o reintalnire sentimentala care poate continua pe baze mult mai constructive, o noua colaborare, sau noi proiecte si relatii.

Luna Noua in Varsator este un moment favorabil pentru: initiative noi in plan personal, pentru o afacere proprie, o profesiune pe cont propriu, afirmare, lansare, eliberare de ceea ce va oprea evolutia, depasirea unor mari blocaje anterioare, calatorie importanta, emigrare, schimbare de sens in viata, o noua cunostinta care va poate schimba viata, o revolutie personala profunda, intalnirea sau reintalnirea neasteptata a partenerului de viata (pentru femei), descoperirea unor talente tinute ascunse pana acum, eliberare de o relatie necorespunzatoare, atractie spre un nou domeniu de studiu, o noua personalitate, pentru extinderea orizonturilor si preocuparilor, pentru schimbari majore de mentalitate, pentru studiul unei noi stiinte, pentru inceputul unei noi vieti.

Dragi prieteni, mesajul pe care il aduce Luna Noua in Varsator, este acela , sa va analizati, in ce masura sunteti dispusi sa iesiti din tiparele traditionale, invechite, de gandire si sa dezvoltati propriul tipar de viata , sa dezvoltati o gandire originala.
Actionand acum, intr-un mod original si creativ puteti avea parte de schimbari pozitive, de oportunitati neasteptate.
Luna Noua in Varsator are efect mai puternic asupra nativilor nascuti in zodiile: Varsator, Leu, Taur, Scorpion, Balanta, Gemeni, Sagetator, Berbec.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website