Luna noua in Rac, 24 iunie, ora 5:30 (ora Romaniei)

 

Dragi prieteni, in 24 iunie, la ora 1:07, Luna schimba semnul din Gemeni in Rac. La ora 5:30, Luna formeaza o conjunctie perfecta cu Soarele in Rac, aspect denumit,  de Luna Noua in Rac.

Luna Noua in Rac militeaza pentru o schimbare substantiala in relatiile de familie dar si in cadru habitatului vostru, vedeti aceasta Luna Noua in Rac se formeaza  in prima casa, o casa a curajului, a vointei, a deciziilor, in acest sens ea pledeaza pentru curajul de a face ordine intr-o relatie de familie sau de cuplu.

Racul simbolizeaza familia dar si interesele patrimoniale, averea familiei sau a cuplului, bunurile. Luna Noua in Rac formeaza o conjunctie cu Mercur in Rac, aspect, care va poate ajuta sa gasiti solutii care va securizeaza emotional si material. Este un moment constructiv pentru consolidarea relatiilor familiale si de cuplu, prin reactivarea momentelor bune din trecutul vostru care v-au adus bucurie, prin cultivarea unor talente, daruri mostenite de la parinti, prin gasirea unor scopuri comune. In plus sunteti capabili sa priviti orice fel de relatie dintr-o perspectiva pozitiva, noua, punand accentul pe ceea ce trebuie imbunatatit, sporit. Este o ocazie favorabila sa va sporiti averea familiei prin propunerea unor scopuri comune, inceperea unei afaceri de familie. De asemenea, este o ocazie favorabila sa va mariti familia cu inca un membru, sau puteti discuta mai mult pe marginea acestui subiect, este o perioada de maxima fertilitate, vedeti si Venus se afla in Taur in sextil cu Marte in Rac.

 Este un moment favorabil pentru constructia unei case, pentru mutarea intr-o alta casa, pentru schimbari radicale in orice tip de relatie, pentru orice renovari, redecorari, reparatii ale locuintelor, pentru a scapa de obiecte vechi incarcate cu amintiri ale persoanelor care nu mai sunt printre voi. Este un moment favorabil pentru a renunta la lucrurile vechi care va ocupa spatiul energetic,  pentru a va elibera de ura, resentimente, tristete, furie, sentimente care va blocheaza si va tin legati de trecut, acum ar trebui sa va curatati sufletul de aceste sentimente negative.

Este o ocazie benefica pentru schimbari de locatie sau administrative.

Mesajul pe care il aduce aceasta Luna Noua in Rac pe domeniul primei case este acela ca orice fel de dependenta emotionala, orice fel de atasament,  va blocheaza accesul la nou, la creativitate, impiedica comunicarea cu semenii si adaptarea la situatii noi. Ei bine, dragii mei, in preajma Lunii noi din Rac veti avea posibilitatea sa renuntati la aceste atasamente, rigiditati sa va  restructurati viata si sa o puneti pe alte baze, dar pentru cei care inca sunteti  ezitanti, timizi, dependenti, traiti de mult timp in relatii tensionate, provocarea de a fi curajosi ar putea sa vina prin crearea unor situatii care sa va puna in competitie, in conflict cu cu cei apropiati, vedeti careul in T in semne cardinale format din Marte in Rac in opozitie cu Pluton retrograd  in Capricorn si in cuadratura cu Jupiter din Balanta poate sa reactiveze niste conflicte din trecut, sa aduca evenimente tensionate legate de parinti, dificultati conjugale sau materiale mai vechi, ori probleme  de sanatate care cer o rezolvare urgenta, sau pur si simplu o stare de neincredere in fortele propri. Toate aceste dificultati va provoaca si va constrang sa iesiti din amorteala, din teama, fixitate, sa abordati cu curaj provocarile, sa nu incercati sa fugiti de ele, sa vi le asumati cu curaj, asta va poate da puterea de a le surmonta.

Aceste situatii tensionate va obliga la maturizare, sa va luati cu adevarat in maini propria viata, intr-un mod mult mai complex, care implica mai mult decat confortul personal. Iubirea, generozitatea, intelepciunea, toleranta, iertarea, va pot ajuta sa depasiti aceste momente, vedeti, Neptun retrograd in Pesti formeaza un trigon cu Marte in Rac.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website