Luna Noua in Taur din 26 aprilie, ora 15:16, ora Romaniei

 

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza conjunctia dintre Luna si Soare in Taur, aspect denumit, de Luna Noua in Taur. Orice inceput este bine sa fie facut pe Luna Noua, dar asta nu inseamna ca de fiecare data la Luna Noua, sunteti pregatiti sa faceti o schimbare pozitiva. Dupa cum stiti deja, Luna Noua in Taur se formeaza pe fondul lui Mercur retrograd in Berbec , aratand faptul ca, contextul astral este favorabil rezolvarii unor probleme mai vechi si mai putin pozitiv noilor inceputuri, noilor colaborari. Orice activitate  pe care o incepeti acum, ar putea sa se deruleze cu probleme, vedeti, Venus, guvernatorul Lunii Noi in Taur se afla in ultimul grad de Pesti, grad anaretic(grad karmic) in cuadratura cu Saturn retrograd in Sagetator. Acest aspect karmic aduce schimbari la nivelul constientizarii abundentei,uneori prin suferinta, deposedari materiale,  va pune fata in fata cu propriile vicii, erori, dorinte exagerate, atasamente, lipsuri materiale, care va provoaca sa intelegeti ce valoare dati banilor si ce sunteti dispusi sa faceti pentru ei, de fapt, mesajul pe care il aduce Luna Noua in Taur, care se formeaza in casa spiritualitatii este constientizarea modului in care  doriti sa atingeti prosperitatea. Nu sunteti bogati prin ceea ce aveti, ci prin inzestrarile intelectuale si creative care valorificate in mod practic va pot aduce castiguri materiale, prin bogatia sufleteasca cultivata in favoarea semenilor prin ajutoare de orice fel.

Taurul este zodia care are puterea sa materializeze visele, idealurile voastre, daca in acest moment  sunteti nemultumiti de rezultatele muncii voastre vi se ofera ocazia reconsiderarii modul in care va doriti sa castigati bani.Gandul de a folosi mijloace ilegale pentru a obtine banii sau puterea, tentatia de a profita de ceilalti pot aduce probleme in acest moment. Puteti iesi din aceasta situatie printr-o schimbare de perceptie privind modul de a castiga bani, prin exploatare propriilor posibilitati si valorificarea inzestrarilor native, prin dorinta de a  va cultiva talentele in beneficiul semenilor vostri.

Contextul astral este  favorabil recuperarii unor bani dintr-o activitate trecuta, va da ocazia sa reveniti asupra unor pozitii nerealiste sau riscante, asupra unor negocieri sau dezbateri din trecut si sa gasiti solutii care sa va avantajeze, strategii, prin care sa acoperiti pierderile sau sa reduceti costurile intr-o afacere sau un proiect.

Este important sa intelegeti acum, ca valorile materiale si oamenii de care va atasati, se modifica in timp si sufera schimbari de semnificatie, de aceea nu ar trebui sa asteptati fericirea de la obiecte si oamenii din jur. Multi oameni cred ca exista prin prisma lucrurilor pe care le au, dar asta este o mare iluzie, pentru ca maine ati putea sa nu aveti nimic decat viata pe care v-a daruit-o Dumnezeu, sa ramaneti doar cu inzestrarile native pe care le aveti;  de aceea, ar trebui sa va folositi cat mai eficient talentele, darurile si sa le dati o orientare  practica.

Este un moment benefic sa faceti ordine in munca si afaceri dar si in plan relational.Trebuie sa lasati in urma tot ceea ce va inhiba, tot ceea ce este inutil,  sa incercati sa dati o alta valoare lucrurilor pe care doriti sa le mentineti. Este foarte posibil sa aveti parte de pierderi in situatii la care tineti cu disperare (oameni si lucruri) din dorinta de a va asigura stabilitatea si siguranta.

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website