Luna Noua in Varsator din 28 ianuarie, ora 2:07, ora Romaniei

Dragii mei, Luna Noua in Varsator va poate ajuta sa va modelati viata asa cum va doriti, stimuleaza nevoia de schimbare, innoire si reinnoire, dar este posibil ca unii dintre voi sa nu fiti pregatiti sa faceti o schimbare pozitiva in viata voastra. Daca  nu sunteti dispusi sa vedeti viata si oamenii de langa voi dintr-o perspectiva noua, mult mai inteleapta,  sa va modelati dorintele, exigentele, fata de alte persoane, sa incercati sa aveti o viziune noua a notiunilor de bine si rau, sa va revizuiti prejudecatile pe care le aveti, evenimentele va pot lua prin surprindere, planurile voastre se pot modifica intr-un mod neasteptat, uneori bulversant.

Dorinta de a va manifesta mai zgomotos, dorinta de libertate poate fi mare, de aceea la unii dintre voi libertatile prost asumate va pot aduce probleme  intr-o relatie de iubire sau prietenie(vedeti, Uranus in Berbec, guvernatorul Lunii noi, face parte din configuratia numita, Careu in T in semne cardinale ) situatie, care ar putea aduce evenimente instabile, intorsaturi neasteptate, in plan sentimental, dar si in proiectele de viitor. Dar pierderile financiare sau despartirile care pot aparea acum, va ajuta de fapt,  sa castigati mai multa libertate in gandire si sa oferiti la randul vostru libertate celorlalti.

Saturn in Sagetator, al doilea guvernator al Lunii noi in Varsator se afla in casa valorilor personale in sextil cu Jupiter in Balanta si respectiv, in trigon cu Uranus in Berbec, si arata ca proiectele mai vechi va pot aduce recompense financiare prin innoiri si reinnoiri, prin aplicarea unor noi metode de lucru. Un proiect mai vechi, aparent blocat se poate debloca acum.

De asemenea, puteti avea parte de inceputul unor activitati sau proiecte care va aduc mai multi bani, daca schimbati maniera de lucru si  modul in care intelegeti sa castigati bani. In acest sens, Luna noua in Varsator este un moment favorabil sa  va valorificati  din plin potentialul creativ.

Dragi prieteni,  mesajul pe care il aduce Luna Noua in Varsator, care  se formeaza in casa mentalului inferior, casa a III-a , este acela , sa va analizati,  in ce masura sunteti dispusi sa iesiti din tiparele traditionale, invechite, de gandire si sa dezvoltati propriul tipar de viata , sa dezvoltati o gandire originala. Actionand acum,  intr-un mod original si creativ puteti avea parte de schimbari pozitive, de oportunitati neasteptate, dar activitatile pe care le initiati in aceasta perioada pot avea parte de schimbari neasteptate pe parcurs. Pe unii dintre voi aceste schimbari va pot lua prin surprindere.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website