Luna Plina in Balanta, din 11 aprilie 2017, ora 9:08, ora Romaniei

 

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza opozitia dintre Soarele in Berbec si Luna in Balanta, aspect denumit de Luna Plina in Balanta.

In general, Lunile Pline sunt perioade de bilant in care se culeg roadele in urma eforturilor depuse in trecut, dar se pot plati si greselile sau erorile facute in trecut, puteti resmiti acum din plin efectele unor cauze pe care voi le-ati creat in trecut, mai ales in domeniul afectiv , relational si financiar.

Guvernatorul Lunii in Balanta , care este Venus, se afla retrograd in Pesti in cuadratura cu Saturn retrograd in Sagetator . Acest aspect astral, care este activ pana la sfarsitul lunii aprilie,  va poate predispune la confuzii in relatii, incapacitatea de a lua masuri ferme , datorita himerelor, viziunilor utopice, fricii, ezitarii si complicitatii in care va complaceti, poate de mult timp. Daca in aceste zile nu sunteti multumiti de relatia in care va aflati, ar trebui sa cautati raspunsuri in comportamentul vostru vizavi de un partener de cuplu sau intim. Este posibil ca unii dintre voi sa suportati acum, consecintele deciziilor din trecut, mai ales cei care ati permis umilinte si jigniri fara sa luati nici o masura, care  ati trait in ignoranta, frica, si nu ati avut puterea sa va rupeti de o relatie care v-a predispus permanent la iluzii, minciuni, inselaciuni, tradari.

Toate aceste iluzii, tradari, deceptii, dezamagiri in iubire, va provoaca sa gasiti iubirea christica, neconditionata, cea care va ridica nivelul de constiinta, care va elibereaza de aceste dezamagiri, iluzii, frici , va ajuta sa eradicati viciile, sa aveti mai multa grija fata de propriu trup care este templul sufletului, al Duhului sfant. Acum este momentul sa va decideti daca vreti sa va plangeti in continuare de mila, sa va victimizati sau sa va salvati. Salvarea o constituie proiectarea problemelor sentimentale pe un alt nivel vibrational, prin accesarea iubirii neconditionate si intelepciunii vindecatoare, care va pot ajuta sa descoperiti intelesurile subtile ale unei relatii, dincolo de domeniul sexual.

Acum este momentul sa constientizati iluziile, suferintele sentimentale  cu care nu mai are rost sa luptati, puteti realiza acum ca relatia in care va aflati este creatoare de iluzii si deceptii si va aflati pe un drum infundat,  altii pot realiza ca pot iesi din aceste iluzii sau o stare de depresie  daca renunta la o atitudine lipsita de respect fata de propriul corp, acum este momentul eradicarii viciilor si purificarii corpului fizic.

Este cel mai benefic moment sa va intoarceti la oportunitatile ratate din neatentie, neglijenta, ori prea mare imprastiere, sa gasiti solutii la activitatile incepute in trecut,  dar ar trebui sa evitati acum, toate actiunile riscante din punct de vedere financiar cum ar fi investitiile sau incheierea unor noi contracte sau colaborari care v-ar periclita resursele. Procedati la fel si in privinta achizitiilor sau a imprumuturilor importante.

Mercur retrograd in Taur, pozitionat pe domeniul casei a -XII-a, va indeamna sa va linistiti mintea si sa lasati vocea launtrica sa se exprime.

 Luna Plina in Balanta se formeaza pe fondul lui Mercur retrograd in Taur, Venus retrograd in Pesti, Jupiter retrograd in Balanta si respectiv, Saturn retrograd in Sagetator, si  va avertizeaza ca este posibil sa reintalniti oameni sau situatii care repeta un tipar, care va dau posibilitatea de a invata niste lectii de viata, de a va depasi neincrederea, teama, fixitatea.

Luna Plina in Balanta, pe fondul acestor retrogradari,  nu este un moment favorabil sa luati decizii majore de viata, dar puteti extrage foarte multe lectii din experientele pe care le traiti, chiar daca uneori trebuie sa treceti prin suferinta.

Luna in Balanta formeaza o conjunctie cu Jupiter retrograd in Balanta, aspect care va avertizeaza ca puteti reintalni persoane care va pot  ajuta sa traversati o dificultate, ca puteti depasi confruntarile, dificultatile si intalnirile dificile, reactionand generos si cu intelepciune, numai asa rezidurile voastre karmice se vor purifica si puteti sa va detasati de o persoana care va produce un rau moral sau fizic.

Aceasta constientizare genereaza motivarea extraordinara a unei schimbari majore ce se poate declansa la urmatoarea Luna Noua.

Pe cerul astral este foarte multa tensiune si instabilitate,  si este posibil ca aceasta tensiune sa se amplifice in preajma acestei Luni Pline, de aceea se recomanda sa fiti cat mai linistiti, sa va canalizati energia in activitati cat mai placute, rugaciunea, meditatia, va pot folosi foarte mult, va aduc pacea si intelepciunea de care aveti atata nevoie. Daca ganditi pozitiv, va creste puterea spirituala si mentala care va poate ajuta sa gasiti solutii favorabile la dificultati. Focusandu-va permanent pe aspectele negative din viata voastra riscati sa le dati amploare, provocarea acestei Luni Pline in Balanta este tocmai sa incercati sa va schimbati atitudinea vizavi de o situatie negativa, dificila, perimata sau fata de o persoana care va produce un rau fizic si moral.

Este un moment important in care ar trebui sa va evaluati corect valoarea , potentialul creativ, acum puteti gasi o cale potrivita de afirmare daca identificati care este valoarea voastra reala si actionati in conformitate cu Legile Universului.

Este un moment de constientizare a inzestrarilor native, a talentelor si a modului cum puteti folosi aceste talente in alte directii de viata decat v-ati obisnuit.

Viata voastra poate lua o intorsatura brusca si neasteptata in urma intelegerii unor intamplari din trecut. De asemenea, se poate schimba si atitudinea voastra vizavi de o persoana iubita, modul in care iubiti si intelegeti iubirea.

Este o ocazie buna de a va depasi fricile, neincrederea, furia, rigiditatea, incapatanarea si poate va intrebati cum puteti face acest lucru? Prin detasarea de asteptarile si dorintele pe care le aveti de la alte persoane,  prin modelarea exigentelor fata de alte persoane. Este posibil, ca evenimentele din preajma acestei Luni Pline sa va ia prin surprindere, dar ele au menirea sa va scoata din amorteala, va provoaca, sa vedeti o persoana sau o situatie de viata altfel decat inainte, va provoaca sa va intrebati ce defecte de gandire si comportament va blocheaza sa aveti relatii armonioase si echilibrate.

 Luna Plina in Balanta are un impact mai profund asupra persoanelor instabile emotional, care se afla de mult timp in relatii tensionate, cei care aveti Luna, Ascendentul si o aglomerare de planete in zodiile, Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website