Luna Plina in Balanta din 31 martie, ora 15:38(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Plina in Balanta va îndeamnă să găsiti un echilibru între satisfacerea nevoilor voastre personale, tinand seama de nevoile celorlalti. Uneori acest lucru nu este usor de realizat, si este foarte posibil ca aceasta Luna Plina in Balanta sa scoata la iveala nemultumiri mai vechi legate de persoanele iubite, evenimente tensionate, probleme de sanatate devenite cronice, dificultati conjugale si materiale, ce va preseaza sa le rezolvati urgent sau pur si simplu o stare de neincredere in fortele propri.

Nemultumirile si frustrarile care ies la iveala acum, va obliga sa va faceti ordine in relatiile voastre, sa iesiti din amorteala si sa va asumati obligatiile care va revin. Este posibil sa va simtiti blocati pe unele directii de actiune, este semnul ca trebuie sa abordati altfel lucrurile. Trebuie sa intelegeti ca orice moment de blocaj apare ca urmare a finalizarii unei etape de viata. Daca acceptati ca acea etapa s-a incheiat si va angajati sa mergeti mai departe atunci toate drumurile vi se deschid, dar daca ramaneti intepeniti intr-o singura maniera de lucru, de gandire sau atitudine nu faceti decat sa acutizati o criza in viata voastra si sa atrageti spre voi probleme de sanatate, la nivel oaselor, incheieturilor, capului, rinichilor, vezicii biliare.Ei bine, acum aveti posibilitatea sa renuntati la atasamente sa va restructurati viata si sa o puneti pe alte baze.

Este clar ca aveti multe de facut, si este momentul sa incheiati un ciclu intr-o relatie de cuplu sau intr-un parteneriat de afaceri, sa ajungeti la armonie si echilibru.
Este momentul sa reanalizați si reevaluati multe dintre conversațiile, ideile și înțelegerile pe care le-ați făcut în trecut, in ceea ce privesc relațiile si parteneriatele de afaceri si sa gasiti solutii.
Acum nu este momentul favorabil sa incepeti o relatie sau un parteneriat de afaceri, in schimb va puteti concentra pe finalizarea proiectelor incepute in trecut, sa faceti rectificari, sa reparati anumite lucruri, chiar daca aceste corectii necesita anumite pierderi materiale si confruntari sau chiar incetarea unei colaborari sau a unei relatii de iubire.

In primul rand este nevoie de foarte multa intelepciune, credinta, iubire si iertare sa abordati cu responsabilitate provocarile, frustrarile, nemultumirile, sa nu incercati sa fugiti de ele, ci sa vi le asumati cu curaj, asta va va da puterea de a le surmonta.
Luna Plina in Balanta, pe fondul lui Mercur retrograd in Berbec care se conecteaza negativ cu conjunctia Saturn-Marte in Capricorn poate genera o criza de identitate majora care va obliga la maturizare, sa va luati cu adevarat in maini propria viata, intr-un mod mult mai complex, care implica mai mult decat confortul personal, decat siguranta materiala.

Mercur retrograd in Berbec va provoaca la un profund proces de autoanaliza si intelegere.Acum este momentul sa va puneti intrebarea unde ati gresit voi, in relatiile cu ceilalti si care sunt deciziile pe care trebuie sa le luati pentru a ajunge la pace si armonie, ar trebui sa fiti capabili si pregatiti sa infruntati o situatie dificila in plan relational, sentimental si financiar, este important sa faceti fata unei realitati obiective, adevarul poate iesi la iveala intr-un mod tulburator, dar trebuie sa-l acceptati cu demnitate. Ar trebui sa fiti mai sinceri cu voi si cu ceilalti, este testul vostru de tarie interioara si curaj. Uneori puteti prefera sa va ascundeti intr-o gaura de sarpe decat sa infruntati o situatie delicata, mai ales daca ea atrage si ruperea unei legaturi sau o pierdere materiala.

Luna Plina in Balanta este o ocazie buna de a va conecta la resursele temeritatii voastre, acolo unde ati sedimentat nereusitele, fricile, unde ati ingropat trecutul si ati ignorat cine sunteti si cum va puteti afirma cu adevarat pe voi insiva in cadru unui parteneriat. Aceasta Luna Plina in Balanta va da ocazia sa rezolvati un tipar de viata, un program sau o karma sentimentala, prin intelegere, detasare inteleapta si iertare. Astfel relatia cu ceilalti capata o noua dimensiune si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund. Iertarea, acceptarea reciproca reusesc sa va absolve unii pe altii, sa va elibereze din stransoarea unor legaturi care va tineau prizonieri.Iertarea va curata aura si va reda controlul asupra vietii.

Dragi mei, pe cerul astral este foarte multa tensiune si instabilitate, si este posibil ca aceasta tensiune sa se amplifice in preajma acestei Luni Pline, de aceea se recomanda sa fiti cat mai linistiti, sa va canalizati energia in activitati cat mai placute, rugaciunea, meditatia va pot folosi foarte mult, va aduc pacea si intelepciunea de care aveti atata nevoie.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website