Luna Plina in Berbec, din 5 octombrie 2017, ora 21:40(ora Romaniei)

 

Dragii mei, Luna Plina in Berbec este testul vostru de tarie interioara si curaj, de autodepasire de sine, de acceptare inteleapta a situatiei in care va aflati. Acum este momentul sa sapati adanc in fiinta voastra pentru a gasi resursele spirituale trebuicioase infruntarii unei realitati obiective. Daca asteptati sa va sustina cineva, s-ar putea sa asteptati degeaba, acum este momentul sa va ajuti singuri. Este cel mai bun moment de ardere definitiva si totala a tuturor legaturilor care va limiteaza viata, care v-o consuma.

Acum puteti simti o descumpanire, o nesiguranta, este o ocazie favorabila de a va conecta cu cele mai profunde straturi ale fiintei voastre acolo unde ati sedimentat fricile, nereusitele, unde ati ingropat trecutul si ati ignorat cine sunteti voi si cum va puteti afirma cu adevarat pe voi insiva. Aceasta Luna Plina in Berbec va da ocazia sa rezolvati aceste frici, temeri, va reaminteste cine sunteti voi, uneori, o face intr-un mod mai dur, dar mai folositor pentru evolutia voastra spirituala. Este momentul sa lichidati sau sa vindecati  karma , sa opriti un program distructiv.

Dragii mei, nu puteti avea controlul asupra vietii in viitor, daca nu va taiati, acum,  legaturile handicapante cu trecutul. Este un moment in care pot iesi la iveala evenimente tensionate, probleme cronice de sanatate care va preseaza sa le rezolvati urgent, dificultati conjugale sau pur si simplu o stare de neincredere in propriile forte. In primul rand trebuie sa abordati cu responsabilitate provocarile, sa nu incercati sa fugiti de ele, ci sa vi le asumati cu curaj, asta va va da puterea de a le surmonta.

Este un moment de criza prin traversarea careia va maturizati si va luati cu adevarat in maini propria viata, intr-un mod mult mai complex, care implica mai mult decat confortul personal, decat siguranta profesionala, viata inseamna evolutie sufleteasca, si este momentul sa intelegeti acest lucru, daca acceptati conditia in care va aflati se poate spune ca sunteti realizati, cea mai mare realizare a fiintei umane este implinirea sufleteasca.

 Toate tensiunile la nivel personal, social, mondial, care exista in aceasta perioada va provoaca la un profund proces de analiza si intelegere a vietii. Orice moment tensionat sau de blocaj apare ca urmare a finalizarii unei etape de viata.

Luna Plina in Berbec anunta sfarsitul unei etape si inceputul alteia. Daca acceptati ca aceasta etapa s-a incheiat si priviti optimisti in viitor atunci toate drumurile vi se deschid, dar din pacate fiinta umana are reflexul de a se ancora, de a-si crea atasamente. Ei bine, acum este momentul sa renuntati la ele, sa va restructurati viata si sa o puneti pe alte baze, mult mai constructive. Este momentul sa renuntati la incapatanare, inacceptare in favoarea unor actiuni intelepte care sa va ajute atat pe voi cat si pe cei din jurul vostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website