Luna Plina in Gemeni din 14 decembrie 2016, ora 2:06, ora Romaniei

 

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza opozitia dintre Luna in Gemeni si Soarele in Sagetator, aspect denumit, de Luna Plina in Gemeni.

Luna in Gemeni se afla in casa mentalului superior si va avertizeaza ca trebuie sa faceti diferenta intre ceea ce este folositor pentru mintea voastra si ceea ce este balast, trebuie sa treceti de la gandirea de strada, de tip barfa, de la curiozitatea informationala, la gandirea superioara. Este posibil sa fiti obligati acum, sa recunoasteti adevarul, aceasta Luna Plina in Gemeni are darul de a releva adevarul netrunchiat si va obliga sa-l acceptati indiferent de consecinte, indiferent, daca va convine, sau nu. Este un moment favorabil sa reparati gesturile anterioare, sa corectati erorile de gandire.

Este o ocazie favorabila, sa va faceti o analiza interioara a ceea ce sunteti cu adevarat, sa va deschideti mintea, sa va observati si analizati propriile ganduri.  Daca in acest moment constatati despre voi ca, inca mai cultivati minciuna, barfa, prefacatoria, barfa, necinstea, aroganta, daca inca va identificati in mod premeditat cu aceste defecte, ar trebui sa treceti fara ezitare la transformarea tiparului de gandire, vedeti Mercur (guvernatorul Lunii) se afla in Capricorn in conjunctie cu Pluton din Capricorn, sau poate unii dintre voi platiti pentru fapte incorecte facute in trecut,  inca de la Luna Noua in Gemeni din 5 iunie 2016.

Pierderile suferite in aceasta perioada ,  va ajuta sa recuperati ceea ce este cu adevarat folositor pentru voi,  va stimuleaza sa fiti mai sinceri, mai corecti , sa va stabiliti obiective mai clare care sa va ofere siguranta si stabilitate in viitor. Orice obiectiv, orice ideal insuficient fundamentat, va cadea acum sau va cunoaste remodelari.

Este o Luna plina influentata de Saturn in Sagetator care va provoaca  la reevaluarea prioritatilor in viata, nu neaparat in functie de propriile dorinte, unele dintre visele si idealurile voastre vor cadea acum sau vor suferi modificari substantiale. Este posibil sa ramaneti acum cu ceea ce este important pentru voi in evolutia spirituala si nu neaparat cu ceea ce va doriti .Acest aspect astral va poate ajuta sa renuntati  acum, la ceea ce nu functioneaza bine in viata voastra, aveti capacitatea  sa va debarasati de tipare si principii gresite de gandire care va blocheaza sa realizati ceea ce va doriti.

Luna Plina in Gemeni va stimuleaza sa va imbogatiti cunoasterea sa fiti deschisi catre informatii noi, care va provoaca sa va puneti intrebari despre sensul vietii.

Dragii mei, Luna Plina in Gemeni primeste aspecte favorabile de la Marte in Varsator, Jupiter in Balanta si Uranus retrograd in Berbec, si poate genera o adevarata revolutie de constiinta menita sa duca la renasterea unei noi conceptii de viata. Stimuleaza abordarea vietii dintr-un alt unghi mult mai extins, va obliga sa va depasiti nivelul de constiinta, sa fiti dispusi sa vedeti dincolo de materie, sa acceptati mai usor diferentele dintre oameni, patrunzand dincolo de ele, dincolo de materie.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website