Luna Plina in Gemeni va provoaca sa va ridicati vibratia energetica prin purificarea greselilor de ordin mental.

 

Dragii mei, Lunile Pline in general, aduc o stare de agitatie si tensiune interioara, mai ales daca mintea si sufletul vostru sunt inclinate catre negativitate, tristete, depresie, atunci toate aceste sentimente negative se pot amplifica si va creaza realitatea.

Luna Plina in Gemeni care se formeaza maine, 14 noiembrie 2016, va da ocazia sa luptati impotriva acestor vibratii joase cu ajutorul rugaciunii, meditatiei, prin cultivarea potentialului creativ si intelectual, prin socializare cu oameni care va impartasesc visele si idealurile, vedeti, acesta Luna Plina in Gemeni se formeaza in casa mentalului superior si primeste aspecte benefice de la Jupiter in Balanta, Marte in Varsator si respectiv Uranus retrograd in Berbec. Agitatia si nelinistea interioara  o puteti vindeca cu ajutorul rugaciunii si a meditatiei, in felul acesta va pozitionati pe o alta vibratie energetica,  si va disparea frica, teama, agitatia.

Dragii mei, se recomanda acum, sa aveti activitati cat mai placute, sa nu va focusati in mod exagerat pe griji si probleme, pentru ca le dati amploare, riscand sa fiti incapabili sa gasiti solutii la aceste probleme. Luna Plina in Gemeni va provoaca sa cultivati adevarul, cinstea. Purificarea mentala va poate ajuta sa scapati acum, de frica, teama, agitatie si sa aveti un control mai mare asupra vietii in viitor.

Luna Plina in Gemeni va provoaca sa urmariti cu atentie ce trairi aveti si ce  ganduri emiteti in exterior, pentru ca emotiile si gandurile voastre din prezent, pot avea o mare putere de materializare sub efectul Lunii Pline in Gemeni , vedeti Mercur in Capricorn, guvernatorul Lunii in Gemeni formeaza o conjunctie cu Pluton .

Luna Plina in Gemeni,  este o ocazie favorabila in care puteti sa va faceti un bilant al anului 2016.

Este o ocazie favorabila sa va ganditi la ceea ce vreti sa realizati in anul 2017 in plan personal si profesional. Asterneti-va scopurile pe hartie si faceti-va un plan pe care sa il puneti in aplicare in viitor. Acum este momentul sa stabiliti clar care sunt visele, idealurile voastre, pe care doriti sa le puneti in aplicare, ele se pot implini in anul 2017, daca acum, va stabiliti  obiective clare si realiste si va luati angajamentul ca le  respectati.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website