Luna Plina in Balanta, 19 aprilie 2019, ora 14:12(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Plina in Balanta din 19 aprilie 2019, aduce incheierea unor cicluri legate de relații, anunta sfarsituri karmice.Este cel mai bun moment sa gasiti solutii care sa va ajute sa iesiti din situații dramatice și tensionate. Solutiile la problemele voastre le puteti gasi prin renuntarea sau remodelarea vechiului mod de gandire si de viata, bazat pe separare, concurenta, incapatanare, discriminare, prin modelarea conceptiilor de viata.

Luna Plina in Balanta va avertizeaza ca este nevoie de renuntarea la multe tipare atitudinale si comportamentale, la prejudecati, pentru a oferi iubirii si relatiei cu ceilalti un cadru de expresie mult mai liber si mai natural.
Poate ca cei apropiati sau partenerii de viata va forteaza sa va schimbati conceptiile, punandu-va in situatii neasteptate sau complicate. In cadru cuplului pot interveni actiuni sau decizii care muta partenerii pe o alta directie de viata.

Ce inseamna sfarsituri karmice? De exemplu daca stati de multa vreme intr-o relatie nefericita, tensionata, care va predispune la sacrificii si va complaceti in continuare in aceasta situatie fara sa luati nici o decizie, experintele negative se vor repeta posibil intr-o forma mai accentuata. Este ca si cand ati intelege ca nu puteti purta un pantof cu o marire mult mai mica pentru ca de fiecare data cand faceti acest lucru va produce jena si durere, dar vine un moment in care alegeti sa scapati de durere, sa incaltati un pantof care vi se potriveste. Acesta este momentul de constientizare a situatiei in care va aflati, unii constientizeaza cand durerea este suportabila, altii din pacate cand durerea atinge cote alarmante, dar pana la urma singura solutie este de a face o schimbare, uneori fortata de durerea pe care o simtiti. Dragii mei, nu asteptati ca durerea sa ajunga la apogeu si faceti schimbarea mai repede. Acesta este un moment de vindecare a karmei, de eliberare si de oprire a perpetuarii unei suferinte, a unor vicii, de oprire a unui tipar de viata.
Este momentul trezirii la realitate, uneori intr-un mod bulversant. Conjunctia Uranus-Soare si opozitia Uranus-Luna ar putea să va aduca revelații șocante și surprize neașteptate, în ceea ce privesc parteneriatele de orice fel.

Acceptarea realitatii necesita curaj, incredere, credinta si uneori renuntare. Blocajele si insatisfactiile sunt semne ca trebuie sa abordati altfel lucrurile, sa renuntati la incapatanare, resentimente, inacceptare, in favoarea unor actiuni intelepte care sa va ajute atat pe voi cat si pe ceilalti.
Intelepciunea, atitudinea lucida in fata vietii , credinta, iubirea si iertarea va pot ajuta acum, sa depasiti situatiile dificile din viata voastra.
Resentimentele, dezamagirea, gelozia, pot iesi acum la iveala intr-un mod mult mai accentuat, dar aceste sentimente negative pot aduce clarificari intr-o relatie de cuplu. Puteti constientiza acum, ca ceea ce va doriti foarte mult nu va aduce neaparat, armonie, pace, intelegere, bucurie. Acceptand acest lucru, puteti sa renuntati mai usor la o relatie toxica sau la o situatie, care va blocheaza accesul la fericire, libertate, creativitate. Zbuciumul sufletesc, nefericirea, va provoaca sa va modelati dorintele si exigentele fata de ceilalti.
Este momentul sa reanalizați si reevaluati multe dintre conversațiile, ideile și înțelegerile pe care le-ați făcut în trecut, in ceea ce privesc relațiile si parteneriatele de afaceri si sa gasiti alte solutii.

Este o ocazie favorabila sa vedeti problema legata de o relatie si in alt fel decat ati facut-o pana acum.
M-am gandit prea mult la ceilalti, neglijand nevoile mele?
Am fost prea usor influentata de ceilalti, fiind incapabila sa decid pentru mine?
Mi-am trait viata prin altcineva?…sunt intrebari la care trebuie sa gasiti un raspuns acum.

Veti invata in felul acesta sa va desprindeti de vechile convingeri, de un mod nefericit de operare in parteneriat, de anumite comportamente care poate nu dau rezultate in relatia conjugala, dar si de regrete si de complexe.
Este momentul sa faceti ceea ce depinde de voi, sa acceptati ceea ce nu se poate schimba. Sa acceptati ca totul se intampla dupa planurile lui Dumnezeu si nu neaparat cum doriti voi. Sa acceptati ca trupul vostru, puterea voastra, nu sunt de la voi ci sunt daruri de la Dumnezeu pe care aveti datoria de a nu le irosi in actiuni nepotrivite si de a le ingriji cu dragoste si recunostinta.
Este momentul sa faceti tot ceea ce este omeneste posibil sa schimbati ce se poate schimba, amintindu-va insa ca uneori lucrurile nu trebuie sa se intample cum vreti voi.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website