Luna Plina in Balanta, 21 martie 2019, ora 3:42

Dragii mei, mesajul pe care il aduce Luna Plina in Balanta este sa va recastigati puterea pe care ati pierdut-o in urma intretinerii unor relatii toxice. Prin victimizare, sacrificii inutile, dependente nesanatoase, obsesii, depresii, vicii, manipulari, santaje emotionale, se pierde puterea personala.
Puterea poate fi recuperata prin iertare, prin schimbarea tiparelor mentale si emotionale care au creat suferinta.

Relatiile dificile nu sunt intamplatoare, si de cele mai multe ori va ajuta sa va cunoasteti pe voi, sa deveniti mai intelepti.Daca va aflati in relatii toxice sau pus si simplu atrageti acelesi gen de partener care va produce suferinta, trebuie sa intelegeti acum care este lectia spirituala care se repeta , si care trebuie invatata.Ce trebuie sa invatati despre voi pentru a sparge acest tipar.
Este foarte important sa renuntati la ceva sau cineva care va ia din putere, sa renuntati la tiparele mentale si emotionale care nu va mai folosesc.

Luna Plina in Balanta va îndeamnă să găsiti un echilibru între satisfacerea nevoilor voastre personale, tinand seama de nevoile celorlalti. Uneori acest lucru nu este usor de realizat, si este foarte posibil ca aceasta Luna Plina in Balanta sa scoata la iveala nemultumiri mai vechi legate de persoane iubite, evenimente tensionate, probleme de sanatate devenite cronice, dificultati conjugale si materiale, ce va preseaza sa le rezolvati urgent sau pur si simplu o stare de neincredere in fortele propri.
Nemultumirile si frustrarile care ies la iveala acum, va obliga sa faceti ordine in relatiile voastre, sa iesiti din amorteala si sa va asumati obligatiile care va revin. Este posibil sa va simtiti blocati pe unele directii de actiune, este semnul ca trebuie sa abordati altfel lucrurile. Trebuie sa intelegeti ca orice moment de blocaj apare ca urmare a finalizarii unei etape de viata. Daca acceptati ca acea etapa s-a incheiat si va angajati sa mergeti mai departe atunci toate drumurile vi se deschid, dar daca ramaneti intepeniti intr-o singura maniera de lucru, de gandire sau atitudine nu faceti decat sa acutizati o criza in viata voastra.Ei bine, acum aveti posibilitatea sa renuntati la atasamente sa va restructurati viata si sa o puneti pe alte baze.

Este clar ca aveti multe de facut, si este momentul sa incheiati un ciclu intr-o relatie de cuplu sau intr-un parteneriat de afaceri, sa ajungeti la armonie si echilibru.
Este momentul sa reanalizați si reevaluati multe dintre conversațiile, ideile și înțelegerile pe care le-ați făcut în trecut, in ceea ce privesc relațiile si parteneriatele de afaceri si sa gasiti solutii favorabile.
Acum nu este momentul favorabil sa incepeti o relatie sau un parteneriat de afaceri, in schimb va puteti concentra pe finalizarea proiectelor incepute in trecut, sa faceti rectificari, sa reparati anumite lucruri.

In acest moment este nevoie de foarte multa intelepciune, credinta, iubire si iertare, sa abordati cu responsabilitate provocarile, frustrarile, nemultumirile, sa nu incercati sa fugiti de ele, ci sa vi le asumati cu curaj, asta va va da puterea de a le surmonta.
Astfel relatia cu ceilalti capata o noua dimensiune si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund. Iertarea, acceptarea reciproca, reusesc sa va absolve unii pe altii, sa va elibereze din stransoarea unor legaturi care va tineau prizonieri.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website