Luna Plina in Balanta la gradul 29 anaretic, 19 aprilie 2019

Dragii mei, gradul 29, este ultimul grad al unui semn zodiacal si poate exista un real sentiment de urgenta, poate fi un punct de alegeri, dificultati sau criza.Are o semnificatie karmica foarte mare.Acesta inseamna sfarsitul unui ciclu personal in care puteti suferi schimbari fie ca vreti, fie ca nu.Pe de alta parte poate insemna si o crestere personala sau o auto-imbunatatire.

Procesul de transformare se deruleaza lent, a inceput inca din 2018 si se intinde pe o perioada de 2 ani. Luna Plina in Balanta la gradul anaretic 29 accentueaza acest proces de schimbare, dar punctul maxim al schimbarii este 12 ianuarie 2020 cand Saturn si Pluton formeaza o conjunctie perfecta in Capricorn.

Luna Plina in Balanta la gradul anaretic 29 poate aduce sfarsitul unui ciclu in plan juridic, intr-un parteneriat de cuplu sau afaceri, sau orice alt parteneriat . Sfarsitul unui ciclu poate insemna sfarsitul unei relatii definitiv si irevocabil sau sfarsitul unui mod de viata sau sfarsitul unei atitudini de a privi o relatie.

Este posibil să încheiați o relație importantă începută intr-o viață anterioară sau să vă schimbati modul de a percepe și de a va face relații – un fel de salt cuantic în ceea ce privesc parteneriatele de orice fel.Dar toate aceste schimbari pot veni in urma unor dificultati, crize, sau evenimente asupra carora nu aveti influenta directa.
Luna Plina in Balanta se formeaza pe casele de mental, casele III-IX, asta inseamna sfarsitul unui ciclu in plan mental sau sfarsitul unui ciclu in relatia cu cei apropiati: veri, vecini, frati.Sfarsitul unui ciclu privind perceptiile si semnificatiile pe care le dati vietii.Poate ca sistemele vechi de credinta si filozofiile nu mai servesc unui scop constructiv si ar trebui sa renuntati la ele sau sunteti fortati sa o faceti. De asemenea, un pelerinaj departe de casa si o calatorie de auto-cunoastere se incheie, inspirand schimbari mari in conceptiile despre viata si idealuri.

Sunt multe sfârșituri și dizolvări in aceasta perioada .
Vor fi provocări, obstacole, durere și poate chiar pierderi. Dar va fi, de asemenea, răsplată, revelație, mulțumire și încredere. Cu cat le ignorati mai mult, cu atat mai rau va fi.

Dar, pe măsură ce acceptați transformarea (tranzitul lui Pluton) sau dezvoltați disciplina (tranzitul lui Saturn), începeți să va curatati karma. Începeți să vă schimbați tiparele. Sa cresteti spiritual. Veti observa faptul că unii dintre oamenii și comportamentele pe care le-ați tolerat în viața voastră veche nu vor mai fi tolerate după începerea acestui proces.

Aceasta Luna Plina in Balanta la gradul anaretic 29 in careu cu punctul de karma(NS) si Pluton in Capricorn accentueaza aceste transformari uriase care au inceput deja in 2018. De modul in care alegeti sa va transformati, sa va asumati responsabilitatea pentru viata voastra, va depinde viata voastra viitoare. Multe situatii din viitor pot decurge din transformarea pe care o faceti in aceasta perioada. Uneori aceasta transformare poate fi provocata de anumite evenimente asupra carora nu aveti control.

Aceasta este perioada perfecta pentru a reconstrui o anumită zonă a vieții voastre sau pentru a renaște într-un alt fel. Aceasta este, de asemenea, timpul perfect pentru a accepta orice pierderi pe care le-ati experimentat și pentru a le privi ca pe noi oportunități.

Ori de câte ori există o pierdere, există întotdeauna o șansă de a reconstrui lucrurile într-o direcție mai bună. Viața este pur și simplu o serie de momente de moarte și renaștere , sub aceasta energie astrala veti avea cu toti sansa de a renaste intr-o forma noua, de a medita la viata voastra de pana acum. S-ar putea sa gasiti acum, o noua intelegere a ceea ce s-a petrecut pana acum in viata voastra, ca exista un mare bine in toate incercarile, atat timp cat sunteti dispusi sa il gasiti.
Acum este momentul perfect pentru a vă onora și pentru a vă reaminti că, indiferent ce a venit în ultimele luni, există frumusețe în toate lucrurile, atâta timp cât sunteți dispuși să o găsiți.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website