Luna Plina in Berbec, 14 octombrie 2019

Dragii mei, in 14 octombrie se formeaza Luna Plina in Berbec.Luna Plina este tensionata de Saturn si Pluton in Capricorn.
Există șansa ca amintirile dureroase, traumatizante, din trecut sa iasa la iveala intr-un mod mai accentuat. Dar aceste nemultumiri si dureri va provoaca si va constrang sa iesiti din amorteala, teama, fixitate, sa dati dovada de tarie interioara. Este nevoie acum sa fiti mai puternici decat spaimele voastre, numai in acest fel va puteti castiga puterea pe care ati pierdut-o in relatii care v-au predispus la prizonierat, suferinta.

Luna Plina in Berbec vă pune în față provocări care, atunci când sunt depășite, vă permit să priviți în oglindă și să vă simțiți confortabil cu ceea ce vedeți.
Luna Plina in Berbec scoate la iveala monstrii din sufletul vostru pentru a fi vindecati cu lumina, iubire si iertare. Va clarifica aspectele dureroase ale trecutului care va tin pe loc. De asemenea, vă arăta ceea ce puteți și nu puteți controla în această viață.
Poate ati consumat multa energie focusandu-va pe lucrurile asupra carora nu aveti nici o putere, ignorând puterea pe care o aveti. Este timpul sa va castigati puterea pierduta, sa va eliberati de amintirile negative care v-au controlat permanent viata, sau cel putin sa nu va mai focusati pe ele pentru ca le dati putere si ajung sa va conduca viata, va predispun la prizonierat si nefericire.

Pe măsură ce acceptați transformarea (tranzitul lui Pluton) sau dezvoltați disciplina (tranzitul lui Saturn), începeți să va curatati karma. Începeți să vă schimbați tiparele. Sa cresteti spiritual. Veti observa faptul că unii dintre oamenii și comportamentele pe care le-ați tolerat în viața voastră veche nu vor mai fi tolerate după începerea acestui proces. Nu veți observa aceste modificări la început; ele se produc subtil si foarte lent. În urmatoarele luni, cand, veți privi înapoi, veți vedea pe cineva complet diferit de cine sunteți acum.

Este momentul să va asumati responsabilitatea pentru voi și comportamentul vostru, fără a-i învinui pe ceilalti pentru problemele voastre.
Multe situatii din viitor pot decurge din transformarea pe care o faceti in aceasta perioada.
Aceasta este perioada perfecta pentru a reconstrui o anumită zonă a vieții voastre sau pentru a renaște într-un alt fel. Acesta este, de asemenea, timpul perfect pentru a accepta orice pierderi pe care le-ati experimentat și pentru a le privi ca pe noi oportunități.
Ori de câte ori există o pierdere, există întotdeauna o șansă de a reconstrui lucrurile într-o direcție mai bună. Viața este pur și simplu o serie de momente de moarte și renaștere . Sub energia Lunii Pline in Berbec veti avea cu totii sansa de a renaste intr-o forma noua, de a medita la viata voastra de pana acum. S-ar putea sa gasiti acum, o noua intelegere a ceea ce s-a petrecut pana acum in viata voastra, ca exista un mare bine in toate incercarile, atat timp cat sunteti dispusi sa il gasiti.

Este un moment bun, în care destinul vostru se poate debloca dacă veti fi capabili să vedeti greşelile pe care le faceti în raport cu cealaltă persoană. Trebuie să constientizati acum, care este rolul vostru într-o relatie, ce trebuie să schimbati la voi, pentru a avea relaţii mai constructive .
Solutia problemelor nu vine de la celalalt, ci de la voi insiva, trebuie sa recunoasteti cine sunteti de fapt si ce vreti cu adevarat de la viata, de la un partener. Este momentul sa va treziti la realitate si sa nu mai faceti compromisuri inutile intr-o relatie care va predispune permanent la nefericire, tensiuni si dezechilibre, este momentul sa va iubiti mai mult, sa nu va lasati manipulati, controlati de ceilalti, sa nu mai acceptati ca altii sa va produca un rau moral sau fizic.

Luna Plina in Berbec anunta sfarsituri karmice. Ce inseamna sfarsituri karmice? De exemplu daca stati de multa vreme intr-o o relatie nefericita, tensionata, care va predispune la sacrificii si va complaceti in continuare in aceasta situatie fara sa luati nici o decizie, experintele negative se vor repeta posibil intr-o forma mai accentuata. Acesta este un moment de vindecare a karmei, de eliberare si de oprire a perpetuarii unei suferinte, a unor vicii, de oprire a unui tipar de viata.

Sunteti pusi fata in fata cu momentul in care trebuie sa incercati cu totul altceva decat pana acum, ceva diferit, o reimprospatare a vietii bazata pe altfel de reguli si principii.

Este posibil ca suferintele din trecut sa va inchida inima, sa va blocheze accesul catre iubire si iertare, dar oricat de greu v-ar fi in viata trebuie sa depuneti eforturi sa persistati intr-o atitudine pozitiva, nimeni nu va face rau intentionat daca voi nu permiteti acest lucru, prin liberul arbitru. Ar trebui sa analizati mai atent relatia dintre voi si o persoana cu care aveti relatii tensionate, care va provoaca resentimente, ura, tristete, depresie, sa incercati sa vedeti unde ati gresit voi si nu cealalta persoana, aveti o parte din vina, daca permiteti unei persoane sa-si perpetueze la infinit defectele in defavoarea voastra, sa va devalorizeze ca oameni, va produceti singuri o suferinta si mai mult, aceasta experienta va accentueaza resentimentele, tristetea, depresie, neputinta, daca nu luati nici o masura prin liberul arbitru, veti ramane blocati in aceste relatii care va predispun la nefericire, la devalorizare si la prizonieriat.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website