Luna Plina in Berbec , 25 septembrie , ora 5:53(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Plina in Berbec este o ocazie favorabila să vă vedeţi greşelile pe care le faceţi în raport cu ceilalti. Trebuie să conştientizaţi acum, care este rolul vostru într-o relatie, ce vă lipseşte pentru a fi în armonie cu ceilalti, ce trebuie să schimbaţi la voi pentru a avea relaţii mai constructive care să vă ajute să trăiţi, nu numai să existaţi. Este vorba despre confruntarea cu voi insiva, cu propria persoana.
Ce masuri pot lua în ceea ce mă deranjează la ceilalti?
Ce as putea sa fac pentru a scapa de tristete, resentimente, furie, teama?
Mă simt fizic puternic si capabil să răspund provocărilor vieții și dacă nu, ce măsuri pot lua pentru a-mi îmbunătăți capacitățile fizice?

Este o ocazie favorabila sa gasiti modalitati de a invata cum sa va bazati pe voi insiva si sa fiti fericiti cu acest lucru fara sa-i invinovatiti pe altii pentru ca nu v-au ajutat.Puteti intelege mai usor ca nimeni nu va datoreaza nimic si ca tot ceea ce obtineti trebuie sa se bazeze pe propriile voastre eforturi.
Luna Plina in Berbec va aduce o lectie valoroasa despre felul in care va puteti afirma personalitatea in cadru un unui parteneriat si despre cum puteti invata sa gestionati conflictele, mai degraba decat sa dati inapoi din fata lor. Priceperea voastra de a interactiona cu oamenii va fi pusa la incercare acum.

Este un moment de criza prin traversarea careia va maturizati si va luati cu adevarat in maini propria viata, intr-un mod mult mai complex. Iesirea din aceasta criza o aduce protectia lui Neptun retrograd in Pesti pozitionat pe cuspida relatiilor :iubire, iertare, intelegerea superioara a lucrurilor, transcederea realitatii prin perceperea dimensiunii spirituale a existentei. Neptun retrograd in Pesti da o dorinta de intelegere si vindecare a trecutului, de alinare a ranilor vechi, aduce o intelegere necesara punerii in armonie a prezentului cu trecutul.
„Fac tot ceea ce depinde de mine să accept ceea ce nu se poate schimba; sa accept ca totul se intampla dupa planurile lui Dumnezeu si NU NEAPARAT asa cum doresc eu.

Sa accept ca trupul meu, puterea mea, nu sunt de la mine ci sunt daruri de la Dumnezeu pe care am
datoria de a nu le irosi in actiuni nepotrivite si de a le ingriji cu dragoste si recunostinta,
sa accept ca realizarile, bucuriile si succesele mele, se petrec numai dupa planul lui Dumnezeu si ca pot fi situatii in care lucrurile sa nu iasa asa cum vreau eu.Fac tot ceea ce este omeneşte posibil să schimb ce se poate schimba, amintindu-mi însă mereu că uneori lucrurile NU TREBUIE să se întâmple cum vreau eu.
Promit sa invat sa fac diferenţa dintre a accepta ceea ce nu se poate schimba şi a schimba ceea ce se poate schimba.”

Orice moment tensionat sau de blocaj apare ca urmare a finalizarii unei etape de viata.
Luna Plina in Berbec anunta sfarsitul unei etape si inceputul alteia. Daca acceptati ca aceasta etapa s-a incheiat si priviti optimisti in viitor atunci toate drumurile vi se deschid, dar din pacate fiinta umana are reflexul de a se ancora, de a-si crea atasamente. Ei bine, acum este momentul sa renuntati la ele, sa va restructurati viata si sa o puneti pe alte baze, mult mai constructive. Este momentul sa renuntati la incapatanare, inacceptare, in favoarea unor actiuni intelepte care sa va ajute atat pe voi cat si pe cei din jurul vostru.
Saturn in Capricorn se conecteaza negativ cu Luna Plina in Berbec – este un moment de raspuns la faptele voastre sau ale ascendentilor.Este momentul in care trageti ponoasele sau intelegeti cauzele.
Este momentul cel mai favorabil sa constientizati tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionati, si care nu va mai sunt de folos in evolutia voastra spirituala.

Luna Plina in Berbec va da ocazia sa rezolvati un tipar de viata, un program, va reaminteste cine sunteti voi, uneori, o face intr-un mod mai dur, dar mai folositor pentru evolutia voastra spirituala. Este momentul sa lichidati sau sa vindecati karma sau sa opriti un program distructiv.

Dragii mei, nu puteti avea controlul asupra vietii in viitor, daca nu va taiati, acum, legaturile handicapante cu trecutul. Este un moment in care pot iesi la iveala evenimente tensionate, probleme cronice de sanatate sau financiare care va preseaza sa le rezolvati urgent, dificultati conjugale sau pur si simplu o stare de neincredere in propriile forte. In primul rand trebuie sa abordati cu responsabilitate provocarile, sa nu incercati sa fugiti de ele, ci sa vi le asumati cu curaj, asta va va da puterea de a le surmonta.

Luna Plina in Berbec se conecteaza favorabil cu Marte in Varsator. Acest aspect astral are rolul de a scoate la iveala abilitatile si inzestrarile native, impulsionandu-va sa gasiti o formula potrivita prin care sa le puneti in aplicare in viitor.
Multe situatii din viitor vor decurge de modul cum alegeti sa va transformati si remodelati in aceste zile. Prin schimbarea de atitudine, relatia cu ceilalti capata o noua dimensiune si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund. Iertarea, acceptarea reciproca, reusesc sa va absolve unii pe altii, sa va elibereze din stransoarea unor legaturi care va tineau prizonieri.Iertarea va curata aura si va reda controlul asupra vietii.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website