Luna Plina in Berbec in combinatie cu Chiron retrograd in Berbec

Dragii mei, Luna Plina in Berbec se conecteaza cu Chiron retrograd in Berbec. Este o ocazie favorabila sa va conectati la resursele temeritatii voastre, e necesar sa sapati adanc in fiinta voastra pentru a gasi resursele trebuincioase infruntarii unei realitati obiective.
Chiron este asociat cu rana care lasa cicatrici adanci si se vindeca foarte greu. Nu puteti schimba o experienta negativa care a lasat urme dureroase, dar , va puteti schimba modul in care raspundeti la aceste experiente.

Chiron retrograd in Berbec va invata cum să găsiti curaj și rezistență cand va confruntati cu descurajarea si situațiile pe care nu le puteti controla. Este posibil să nu puteți remedia complet problema sau cel puțin nu imediat. Întrebarea este: Ce puteți face acum, sa va îmbunătățiti situația într-un fel?
Provocarea este să faceti ceea ce puteti face, chiar dacă nu este ceea ce ati sperat. Pași mici. Asteptari pe termen scurt. Chiron retrograd in Berbec va avertizeaza ca, nu este suficient să acceptati doar suferința. În cel mai rău caz, acceptarea fără măsuri de echilibrare se poate simți ca neputința. Pe termen lung ar putea aduce depresie și disperare. Este un lucru să supraviețuiești, dar să înflorești necesită acțiune, rezolvare, si curaj .

Pe de altă parte, Neptun retrograd in Pesti va avertizeaza ca, acțiunea fără acceptare poate deveni o obsesie pentru a domina totul în jurul vostru.În cele din urmă acest lucru devine epuizant și contraproductiv.
Este nevoie de un echilibru între cele două. Trebuie sa acceptati ceea ce se intampla , in timp ce actionati sa ajungeti acolo unde va doriti.

Chiron retrograd în Berbec va provoaca sa faceti tot ce puteti, chiar și atunci când acea acțiune nu va rezolva întreaga problemă. Lecția nu este doar ceea ce se poate face, ci modul în care faceți acest lucru într-un mod care nu creează mai multe probleme decât rezolvă. Este vorba de a face ceva care aduce un adevarat potential de vindecare intr-o situatie data. Berbecul va spune că prin ruperea bandajului, durerea se termină mai repede, dar daca bandajul este blocat pe rana este posibil sa provocati mai multe daune. Saturn in Capricorn ar putea smulge rezistență, negare, prudență sau amânare, care poate fi puțin șocant la început, dar apoi va puteti concentra asupra vindecării și recuperării.

Berbecul nu este doar despre curaj și acțiune, ci și despre impulsul forței voastre de viață. Berbecul este, de asemenea, despre a afirma cine sunteți voi, într-un mod care afirmă existența voastră și caută o expresie pozitivă și benefică a Sinelui vostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website