Luna Plina in Capricorn din 28 iunie , ora 7:53(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Plina in Capricorn este influentata de Saturn retrograd in Capricorn. Acum este momentul cel mai potrivit pentru a identifica orice convingere limitata pe care ati preluat-o de la parinti, bunici, tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionati si care pot sa nu fie ale voastre, dar care va provoaca in subconstient o proiectie pesimista, o suprasolicitare, o indoiala despre abilitatile voastre sau o critica la adresa voastra sau a altora.

Este momentul pentru a va schimba convingerile negative, sa intelegeti de ce se intampla unele lucruri si ce lectii trebuie sa invatati.
Pe aceasta Luna Plina este posibil sa va simtiti limitati in exprimarea dorintelor inimii, va puteti simti pedepsiti pentru ca nu traiti o viata implinita si ati putea regreta alegerile sau oamenii care v-au tinut pe loc sau care v-au transformat in prizonieri.

Daca va aflati intr-o astfel de stare este important sa nu dati vina pe ceilalti pentru nefericirea voastra, sa va asumati cu demnitate propriile alegeri si decizii, sa acceptati ceea ce este. Acceptarea si responsabilitatea pentru propriile decizi si actiuni va ajuta sa iesiti din aceasta stare negativa, din prizonieratul in care va aflati. Astfel relatia cu cei apropiati capata o noua dimensiune si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund. Iertarea, acceptarea reciproca, reusesc sa va absolve unii pe altii, sa va elibereze din stransoarea unor legaturi care va tineau prizonieri. Iertarea va curata aura si va reda controlul asupra vietii.

Dar eliberarea este eficienta nu numai in plan sufletesc, sau in cel al constiintei ci si in cel al vietii materiale. Ar trebui sa renuntati acum la obiecte care nu va mai folosesc sau sa le dati o noua utilitate.
Lectiile din aceasta perioada pot fi dificile, dar ele va pot face mai puternici, va provoaca sa fiti mai responsabili cu viata voastra, mai eficienti si mai intelepti.

Capricornul guvernează atât frica, cât și autoritatea.Luna Plina in Capricorn va provoaca sa va reconectati cu autoritatea voastra interioară și sa va redobanditi puterea de a fi conducatorii vieții voastre.
Daca munca pe care o faceti in prezent nu va aduce satisfactii, dacă participati la activități care nu sunt aliniate la obiectivele voastre, este timpul sa vă retrageti și să va gasiti adevarata menire. O legătură puternică cu sinele interior va poate ajuta să luati deciziile care sunt în integritate cu scopul vostru spiritual.

Uranus in Taur se conecteaza pozitiv cu Luna Plina in Capricorn, va provoaca sa va remodelati obiectivele, scopurile, si sa le adaptati la prezent.

Luna Plina in Capricorn se formeaza pe axa karmica VI-XII-va provoaca să accesati sentimentele voastre cele mai profunde si va reamintește că obiectivele voastre materiale trebuie să fie alimentate de pasiunea voastră – ceea ce va transformă în mod autentic mai degrabă decât ceea ce credeti că ar trebui să faceti doar sa castigati niste bani.

Lipsurile materiale si pierderile din aceasta perioada joaca rol de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a talentelor voastre, va provoaca sa iesiti din tipare si prejudecati, situatii invechite devenite perimate, sa va folositi talentele si inzestrarile native.

Este momentul cel mai benefic sa va reevaluati optiunile profesionale, este foarte posibil sa descoperiti acum talente si abilitati, care pot fi valorificate financiar, incepand de acum sau in anul care urmeaza.Daca munca voastra nu va aduce satisfactie in prezent, (sunteti prost platiti sau functionati pe un post inferior pregatirii voastre), acum este momentul sa va ganditi la modul in care puteti schimba situatia respectiva, daca afacerile sau proiectele voastre, se afla in impas este un moment benefic sa va ganditi la o noua strategie, pe care sa o puneti in aplicare la urmatoarea Luna Noua.

Luna Plina in Capricorn poate aduce o influenta foarte sobra si o stare emotionala deprimanta, dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o situatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.
Este posibil sa incheiati acum, o problema majora din trecut, sa finalizati un proiect sau sa obtineti un nou tip de constientizare sau intelegere intr-o anumita situatie.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website