Luna Plina in Fecioara, 19 februarie, ora 17:53 (ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Plina in Fecioara este o perioada favorabila pentru revizuirea muncii, a sanatatii, a obiceiurilor.Fecioara are abilitatea de a vedea detaliile din orice situatie. Luna Plina va ajuta sa aflati care sunt zonele din viata voastra care au nevoie de atentie, detaliu, fixare. Pe de alta parte dorinta excesiva de perfectiune va poate dauna. Dacă începeți să simțiți un sentiment de presiune pentru a corecta totul in jurul vostru, ar putea fi un semn că luați lucrurile prea în serios. Fecioara este, de asemenea, un semn al slujirii, iubirii și vindecării. Deci, în timp ce doriti sa faceti lucrurile cat mai perfect ar trebui sa deveniti constienti si de interesele altora.Cum poti sa-ti exersezi sensibilitatea fata de tine pentru a-i putea sustine si servi mai bine pe cei dragi ? Acest lucru va permite accesul la un nivel mai inalt de constiinta.

Mercur in Pesti, guvernatorul Lunii se afla in conjunctie cu Neptun in Pesti(guvernatorul Soarelui). Acest aspect astral va recomanda sa faceti o infuzie de emotie in procesele voastre mentale, sau analizele sa se bazeze si pe termeni emotionali.Cu alte cuvinte sa nu excludeti dimensiunea afectiva din actul relationarii.Ce aveti de castigat daca procedati astfel? Puteti deveni mai receptivi la interesele altora, mai deschisi catre iertare, toleranta si acceptare. Capatati informatii mai complexe despre situatia traita, nu procesati date sterile, abstracte, ci emotii, nu lasati sa vi se desensibilizeze perceptiile si aveti astfel sansa de a intelege ca traiti intr-un mediu plin de informatie, de date dar si de sentimente, si ca deciziile voastre depind in mare masura de cele din urma.Este posibil sa existe acum finalizarea cu succes a unor proiecte incepute in trecut, imbunatatirea unei colaborari sau luarea unor noi angajamente intr-o relatie, parteneriat de afaceri sau colaborare.De asemenea, este posibila o impacare dupa o perioada de deruta, resentimente, tensiuni.

Luna Plina in Fecioara va aduce un mesaj important: Cum va puteti pastra sanatatea? Este intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti fiecare dintre voi, in acest moment.
Pentru a va mentine sanatatea este important sa recurgeti mai des la metode de eliminare a toxinelor, sa practicati metode de purificare energetica, sa va relaxati mai mult, sa renuntati la critica si severitate, sa mentineti curat spatiul energetic, fara a deveni inamici ai curateniei, sa va intariti imunitatea, sa eliminati spaima de imbolnavire.
Este o ocazie favorabila sa incepeti regimuri alimentare mai exigente pentru armonizare energetica si echilibrare.
Puteti afla in acest moment ce dieta vi se potriveste, care sunt alimentele cu rol de medicament si la care trebuie sa renuntati. Pentru a face acest lucru trebuie sa va urmariti mai atent nevoile reale ale corpului. Ar fi recomandat sa cresteti proportia legumelor si fructelor, Fecioara fiind un semn vegetal.

Unii dintre voi puteti sa gasiti acum un tratament favorabil pentru vindecare, terapeutul potrivit, va puteti acomoda mai usor cu un regim impus de medic, va puteti vindeca cu conditia sa renuntati la excese si sa incercati sa va hraniti cat mai natural.

Luna Plina in Fecioara va sugerează să cautati modalități de îmbunătățire a vieții voastre. De taria si maestria cu care va intretineti propria fiinta depinde navigarea voastra in Univers. Ceea ce aveti in viata voastra este perceptia si semnificatia pe care o dati vietii. Puteti alege acum fie, sa va plangeti sau victimizati, fie, sa faceti tot ceea ce va sta in putinta. Cand priviti viata in mod optimist, totul devine mai frumos, chiar daca nu este perfect.Aceeasi realitate poate fi privita si prin ochelari cenusii care va intaresc convingerea ca existenta este grea, in acest sens constiinta voastra va inregistra o lume sumbra in care actiunile voastre(si efectele lor) vor fi in concordanta cu modul in care ganditi. Pur si simplu este vorba de perceptie, aceeasi realitate poate fi privita prin ochelari roz sau prin ochelari cenusii.In fond, alegerea va apartine si ea va creeaza destinul viitor.O optica pozitiva asupra vietii va poate oferi mai multa putere in propria viata, mai multa siguranta si stima de sine.

Este un timp favorabil pentru a deveni conștienți de orice temeri sau îndoieli pe care le aveți, si care ar putea să vă rețină din fericirea voastră. Puteti renunta la obiceiurile nocive pe care le aveti, sa aduceti imbunatatiri abilitatilor voastre pentru a obtine un loc de munca mai bun sau pentru a gasi noi modalitati de a fi utili celorlalti.Trebuie sa fiti mai realisti si sa stiti mai bine ce vi se potriveste sau nu, ce puteti onora ca obligatii si ce nu. Pentru unii dintre voi poate fi un moment bun de reflectare la o posibila schimbare a locului de munca.
Luna si Soarele se conecteaza cu Uranus in Berbec. Aceste aspecte astrale sugerează că sunteti deschisi să găsiti metode originale care v-ar putea ajuta să va îndepliniti sarcinile.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website