Luna plina in Gemeni, 12 decembrie ora 7:12(ora Romaniei)

Dragii mei,  in 12 decembrie, pe cerul astral se formeaza opozitia intre Luna in Gemeni si Soarele in Sagetator, aspect denumit, de luna plina in Gemeni.

Luna plina in Gemeni ne avertizeaza ca trebuie sa facem diferenta intre ceea ce este folositor pentru mintea noastra si ceea ce este balast, trebuie sa trecem de la gandirea de strada, de tip barfa, de la curiozitatea informationala, la gandirea superioara, vedeti, guvernatorul lunii se afla in Sagetator in casa sufletului. Mercur in Sagetator in casa sufletului ne deschide ochii interiori, punandu-ne ratiunea in relatie cu sufletul.

Dacă astăzi sunteti nefericiti si confuzi si vi se pare ca orice ati face nu gasiti o rezolvare, este doar o iluzie, o traire de moment. Incercati sa cautati echilibru intre suflet si minte, dar mai ales sa nu va lasati invaluiti in aceasta iluzie, sa nu lasati teama sa va cuprinda si sa va conduca.
De asemenea,  Luna plina in Gemeni, este un moment favorabil de plecat hai-hui, de umblat pe coclauri, lăsând intuiţia să ne ghideze, fără o ţintă anume. Este favorabila pentru cei pasionaţi de fotografie, desen, pictura, calatorii, activitati spirituale.

Este posibil ca Luna plina in Gemeni sa accentueze  tot ceea ce nu am înţeles până acum şi creează impresia că ne va fi foarte greu să răzbim, că nu vom reuşi să înţelegem niciodată.
Rezolvarea acestei iluzii, demontarea ei, se face prin rugăciune, prin autocontrol mental şi schimbarea stării interioare către una plină de optimism şi bucurie. În acel moment o să vedem că încep să apară şi răspunsuri, începem să vedem soluţii şi totul în jurul nostru capătă sens.

Este sfârşit de an şi, teoretic, perioadă de bilanţ, este totodată o bună perioadă de pus bazele unor noi proiecte, chiar dacă doar le scriem pe hârtie, chiar daca uneori nu avem toate informatiile sau avem prea multe si nu stim sa le ordonam.

Numai după ce am reuşit să dăm la o parte acest văl, vom reuşi să folosim, la adevărata sa intensitate, mentalul nostru, având mintea limpede, vom reuşi să o direcţionăm către acele planuri şi direcţii în care dorim să construim ceva.

Este posibil să avem chef să stăm singuri, să ne retragem undeva mai departe de lume, pentru a ne înţelege pe noi şi pentru a putea face pace cu trecutul şi pentru a încheia definitiv anumite capitole din viaţa noastră.

A venit momentul să ieşim din „minciuna” pe care ne-am creat-o sau în care am intrat, pe principiul rezonanței, şi să vedem realitatea aşa cum este ea.

Este un moment favorabil  să mergem în locuri izolate în care să ne punem gândurile în ordine şi să simţim ca putem să comunicăm mult mai bine cu Dumnezeu….. în care să ne lăsăm inundaţi de liniştea de acolo şi astfel să putem avea momentele noastre de meditaţie.

Comunicarea exterioară nu este favorizată sub nici o formă, în schimb este favorizată cea interioară, acolo în sufletul nostru, în locul din care ne putem conecta mai uşor cu Divinitatea, si pe cale intuitiva putem obtine in acest moment raspunsuri la problemele noastre.

Este posibil sa simtim acum , o insatisfactie fata de viata noastra in general. Desi punem acest sentiment de insatisfactie in legatura cu alti oameni, totul se reduce de fapt la ceea ce suntem noi si ce ganduri emitem in exterior.Daca avem relatii nefericite, suntem inconjurati de oameni care ne predispun la sacrificii, prizonieriat, inseamna ca in interiorul nostru exista o greseala. Acum este momentul cel mai favorabil sa corectam aceste greseli, sa renuntam la barfa, necinste, dualitate, minciuna, falsitate, sau poate unii dintre noi suntem obligati la aceste corectii prin anumite circumstante ale vietii.

Ar trebui sa fim deosebiti de precauti la toate zvonurile si informatiile pe care le primim in aceasta perioada, unii oameni ne pot ascunde adevarul, altii ar putea incerca, in mod premeditat, sa ne duca in eroare, vedeti, atat Luna in Gemeni cat si Soarele in Sagetator formeaza o cuadratura cu Neptun in Pesti.

Neptun in Pesti in cuadratura cu Luna in Gemeni, si respectiv, cu Soarele in Sagetator, ne avertizeaza cu privire la unele iluzionari, este posibil sa nu avem toate informatiile sau avem prea multe dar nu stim sa le ordonam sau  ele pot sa fie ascunse.Visele se pot implini daca ne bazam pe intuitie si incercam sa vedem dincolo de iluziile, confuziile in care am trait pana acum.

Luna Plina in Gemeni ne provoaca sa observam si sa ne analizam  propriile ganduri. Daca in acest moment constatam despre noi ca, inca mai cultivam minciuna, barfa, prefacatoria, necinstea, aroganta,  ar trebui sa facem un efort de vointa sa scapam de aceste defecte. Purificarea mentala ne  poate ajuta sa scapam acum, de frica, teama, agitatie si sa avem un control mai mare asupra vietii in viitor.

Este o perioada favorabila sa ne reevaluam temerile si sa gasim sursa unora dintre ele. Lucrurile pe care le-am amanat/ignorat ne pot crea neplaceri serioase daca nu ne ocupam de ele acum.

Putem intra acum, în contact foarte uşor cu îngerul nostru păzitor, cu mintea subconştientă.

Acum putem avea parte de revelatii cu privire la situatiile traite in trecut, de exemplu, sa ne dam seama , ca , am pierdut o persoana iubita datorita unor defecte, vicii, si dorim acum, dintr-o data, sa reparam raul facut, in acest caz un sfarsit ar putea sa fie un nou inceput prin recunoasterea vinei, prin iertare si iubire si mai ales daca suntem dispusi sa vedem viata si oamenii de langa noi dintr-o perspectiva noua, mult mai inteleapta, sa ne modelam dorintele, exigentele, fata de alte persoane, sa incercam sa avem o viziune mai pozitiva in fata vietii.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website