Luna Plina in Gemeni , 23 noiembrie, ora 7:39 (ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Plina in Gemeni va da posibilitatea sa va eliberati de sacrificiile inutile pe care le-ati facut si care nu reprezinta altceva decat obstacole in calea fericirii relationale.
Careul Marte-Mercur retrograd va avertizeaza, ca, inspirația poate proveni din surse neobișnuite, ciudate, confuze, sau puteti pierde temporar unele motivații, ceea ce determină o schimbare de curs sau o pauză de la acțiune. Se recomanda sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore inainte de a trece la treaba.Fiti de asemenea, prudenti in ceea ce priveste judecarea unei noi cunostinte dupa aparente, mai ales daca este vorba despre un potential partener de afaceri sau de cuplu, verificati orice zvon sau orice informatie pe care o primiti. Faptul de a avea incredere intr-o persoana nepotrivita ar putea sa va produca pagube financiare, dezamagiri, iluzii si nefericire.

Este posibil sa exagerati tot ce este negativ, de aceea se recomanda mult mai multa luciditate si detasare, calm, ignorarea spaimelor si nealimentarea lor.
Este posibil sa simtiti acum , o insatisfactie fata de viata voastra in general. Desi puneti acest sentiment de insatisfactie in legatura cu alti oameni, totul se reduce de fapt la ceea ce sunteti voi si ce ganduri emiteti in exterior.

Daca aveti relatii nefericite, sunteti inconjurati de oameni care va predispun la sacrificii, prizonieriat, inseamna ca in interiorul vostru exista o greseala. Acum este momentul cel mai favorabil sa corectati aceste greseli, sa renuntati la barfa, necinste, dualitate, minciuna, falsitate, sau poate unii dintre voi sunteti obligati la aceste corectii prin anumite circumstante ale vietii.
Pierderile suferite in aceasta perioada va ajuta sa recuperati ceea ce este cu adevarat folositor pentru voi, va stimuleaza sa fiti mai sinceri, mai corecti . Orice obiectiv, orice ideal insuficient fundamentat, va cadea acum sau va cunoaste remodelari.

In acest moment nu este bine sa luati decizii importante de viata pentru ca nu aveti toate informatiile sau aveti prea multe dar nu stiti cum sa le ordonati .
Această Lună Plină va fi mai problematică dacă aveți deja dificultăți de auto-control sau de dependență, daca sunteti suprasensibili si va puneti cu usurinta in pozitia de victima. Acesta este un moment bun pentru a medita sau a face o plimbare. Aceste momente de singuratate vă vor permite să intrați în interiorul vostru și să vă reconectați cu sinele divin, pentru a vă putea vindeca rănile vechi care au rămas in sufletul vostru.

Provocarea spirituala este de a deveni mai sensibili, mai smeriti si spirituali si nu mai vulnerabili in fata dificultatilor. Marirea puterii interioare ( prin rugaciuni, meditatii, activitati care relaxeaza si aduc pace sufletului,) va poate ajuta sa eliminati pericolele, spaimele, fricile din exterior si sa va gasiti calea in aceasta viata.

Vi se cere adaptabilitate, flexibilitate, empatie, putere de intelegere, smerenie si mobilitate sufleteasca. Nimic nu ramane fix, inchistat, incorsetat, totul este menit sa se dilate, sa se estompeze, si astfel sa treaca, sa curga, sa se vindece.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website