Luna plina in Leu, 9 februarie, ora 9:33( ora Romaniei)

Dragii mei,  duminica,  9 februarie, este Luna plina in Leu. Fiecare dintre noi avem un vis sau mai multe. Chiar dacă acum avem un alt job nu înseamnă că nu ne putem ocupa și de visurile noastre, însă este foarte important să ajungem să facem un obicei din a lucra la ele, chiar și o oră pe zi. Numai așa vom forma noi tipare și vom reuși să le înlocuim pe cele vechi.

Luna plina in Leu se conecteaza favorabil cu Marte in Sagetator. Acest aspect astral semnifica curajul  care se sprijină pe un suflet deschis si puternic, care poate manifesta iubirea, atat fata de noi insine cat si fata de ceilalti.
Curajul înseamnă că alegem să mişcăm lucrurile în viaţa noastră, că vrem să fim creatori. Curajul înseamnă că toate obstacolele pe care le întâlnim le privim ca pe provocări şi nu ca şi nişte piedici, că ne este uşor să ne asumăm riscuri.

Pe de altă parte, putem folosi energia pozitiva venita de la Marte in Sagetator pentru a arde tot ceea ce nu ne mai este de folos, pentru a scăpa de tiparele vechi limitative, de credinţele care ne ţin pe loc.  În acelaşi timp putem să începem să ne creăm tipare noi, obiceiuri noi, care să ne ajute sa traim nu numai sa existam.  Celor care va intrebati la ce sunteti buni sau care va sunt abilitatile cele mai valoroase, aceasta perioada va poate da raspunsul. Pe de alta parte poate fi un moment de realizare a modului in care puteti sa va acoperiti de glorie, actionand intr-un mod original si implicat.

Pentru cei care ati aflat deja care va sunt talentele, aceasta Luna plina in Leu va poate ajuta sa depistati cum puteti sa va puneti in aplicare talentele si inzestrarile native pentru o mai eficienta practica profesionala, cu mai bune rezultate materiale si financiare, cum puteti sa folositi cat se poate de creativ experienta si harurile.
Fiecare dintre voi poate sa-si gaseasca acum, calea de afirmare cea mai potrivita lui insusi, daca porneste de la identificarea inzestrarilor native, a darurilor.
Este momentul pentru modelarea scopurilor si adaptarii lor in prezent.
Luna Plina in Leu poate incununa minunat munca depusa in trecut, va starni poate la multi dintre voi, ambitii adormite, si mai ales cultivarea dorintei de a da ceva valoros lumii in care traiti, ceva care sa va reprezinte, care sa devina marca voastra.

Luna plina in Leu este favorabila pentru a crea un nou obicei care să ne ajute să trecem peste comoditate, să depăşim starea de non-acţiune şi de amânare. Putem, de exemplu, să ne propunem să facem mişcare în fiecare dimineaţă şi atunci ziua noastră va demara altfel.

Luna plina in Leu ne provoaca sa avem curajul să ne deschidem în faţa vieţii şi a darurilor pe care ni le aduce. Cu cât ne deschidem mai mult, cu atât ne armonizăm mai mult cu viaţa. Să ne lăsăm Sufletul liber  şi să-l lăsăm să zburde. Să-i dăm voie să creeze, dar mai ales să fie fericit şi să  ne înveţe şi pe noi fericirea, pentru că fericirea nu poate fi simţită decât de acolo, din interiorul Sufletului nostru. Să-i dăm, aşadar voie, Sufletului nostru să reînvie, iar odată cu el, să reînviem şi noi, să ne aducem aminte ca suntem iubire şi suntem creatii divine. Sa ne dam seama acum cata viata este in noi, cat chef de a trai, cata vioiciune, spontaneitate si creativitate.

Luna plina in Leu ne provoaca să ne regăsim iubirea de Sine și să avem grijă de visul nostru, pentru a avea o motivație puternică în viață! Odată resimţită această iubire faţă de noi înşine, putem sa-i iubim pe ceilalti , incepem sa atragem lucruri frumoase catre noi, iar oportunitatile ni se deschid la tot pasul.
Iubirea de Sine nu se învață ușor, mai ales atunci când, vieți la rândul, am învățat că iubirea de Sine este mândrie, atâta timp cât ne-am creat tipare de a-i servi pe alții și de a ne crea o falsă bucurie din mulțumirea celor pe care îi serveam, fără a face nimic concret pentru noi.

Este nevoie să coborâm în interiorul Sinelui nostru și să distrugem aceste tipare,  in timp ce facem acele lucruri  care să ne aducă bucurie.
Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.” se spune în Evanghelia după Matei, capitolul 7. Să cerem să înțelegem ce anume ne blochează în manifestarea iubirii de Sine, pentru   a înlătura mult mai ușor toate aceste tipare și blocaje.
Creativitatea  din noi va ieşi cu siguranţă la suprafaţă, aşa că ar fi bine s- o  lăsăm să se manifeste.  Să-i dăm voie, cel puţin, să pună bazele noului nostru proiect şi să notăm, cât mai detaliat, ideile pe care le avem.

Energia iubirii adusa de aceasta Luna plina in Leu  vine să ne ajute să ne iubim pe noi înşine suficient de mult încât să avem grijă şi de noi, să ne dăm voie să renunţăm la situaţiile, oamenii, tiparele care ne produc dezechilibre. În momentul în care ne iubim pe noi înşine suficient de mult, în acel moment vom dori să ne bucurăm de viaţă în mod echilibrat, în care să găsim timp şi energie atât pentru muncă, dar şi pentru relaxare, atât pentru ceilalţi, cât şi pentru noi şi visele noastre si putem avea curajul sa le punem in aplicare cu succes.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website