Luna Plina in Pesti, 14 septembrie, ora 7:33 (ora Romaniei)

Dragii mei, in 14 septembrie se formeaza Luna Plina in Pesti, care este tensionata de Marte in Fecioara si Lilith-ul in Pesti. Asta inseamna ca orice lectii dureroase pe care am incercat sa le ignoram si sa le negam, vor iesi la suprafata si nu vor disparea, deci nu aveam alta optiune decat sa ne confruntam cu ele. Când eul nostru este în afara controlului, mintea noastră creează circumstanțe haotice și, dacă alimentam drama din psihicul nostru, ceea ce începe încet în lumea noastră interioară se manifestă rapid în lumea exterioară într-un mod disfuncțional.

Pe de alta parte stima de sine scăzută este una dintre problemele majore care va apărea pe această Luna Plina in Pesti, chiar și pentru cei care cred că sunt încrezători în sine și că sunt siguri de sine. Prin urmare, vom observa că vom cauta mai mult sprijin extern, încurajare și îndrumare, în loc să învățăm cum să găsim și să îmbrățișăm aceste lucruri în noi înșine.

In aceasta perioada puteam avea nevoie de validare si confirmare, avem tendinta sa ne plangem de mila in loc sa ne mobilizam toate fortele. Mila pe care o cerem este constructiva doar atunci când este oferită în mod liber și sincer, și nu când forțăm pe cineva prin manipulare. Trebuie sa stim ca spaimele reperzinta o slaba protectie la nivel psihic, si ca ele pot fi anihilate prin conectarea cu divinul interior. De fapt mesajul acestei Luni Pline in Pesti este de a deveni mai smeriti si nu mai vulnerabili in fata suferintei.

Aceasta Luna Plina in Pesti ne ofera posibilitatea pentru a călători încet spre interior, astfel încât să putem comunica delicat cu tot ceea ce ne produce suferinta. Când facem acest lucru, vom observa o transformare magnifică nu numai în modul în care ne simțim ci și în modul în care ne conectăm și comunicăm cu oamenii din jurul nostru, în special în cadrul relațiilor noastre cele mai intime.
Atunci când găsim ceea ce dorește inima noastră, vom descoperi și ce emoții dureroase creează rezistență și de acolo vom găsi o cale de a vindeca rănile care ne-au determinat să rămânem blocați, repetând scenarii negative in relatiile noastre.
Tot ce este nevoie este tăcerea mintii care ne ajuta sa ascultam glasul intuitiei si credinta in vindecare.

Luna Plina in Pesti ne invita sa ne reinnoim relatia cu Dumnezeu si sa ne reconectam cu cel mai profund adevar interior . Luna Plina in Pesti este un timp de odihna, meditatie vindecare, si reaprovizionare spirituala. Luna Plina in Pesti in contact favorabil cu Pluton retrograd in Capricorn sustine schimbarile la nivel sufletesc care ne ajuta sa ne regandim relatia cu ceilalti.Este un moment important pentru iertare, eliberare, compasiune, pentru a scapa de dependente, anxietati, amanari, toxicitati, obsesii,… dar, aceasta eliberare o putem face, doar, daca, vom avea taria interioara sa ne detasam de situatii si persoane care ne provoaca sa le criticam permanent si sa ne plangem de ele .

Rugaciunea, meditatia, contemplatia, ne-ar ajuta foarte mult acum. Rugaciunile au un beneficiu foarte puternic, dar, degeaba cautam salvatori in afara noastra, daca traim in frica, daca judecam oamenii. Lucrurile din viata noastra se pot schimba, daca ne schimbam perceptia asupra lor.
Universul ne intoarce ceea ce gandim. Daca traim in frica, ne putem imbolnavi, daca nu avem suficienta forta interioara si constienta a puterii noastre este ca si cum am tine usa deschisa in calea unei invazii. Scapam de temeri, frici, depresii, nu eliminand pericolele din exterior ci marind puterea interioara.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website