Luna Plina in Rac, 22 decembrie 2018, ora 19:48 (ora Romaniei)

Dragii mei, maine, 22 decembrie, se formeaza Luna Plina in Rac. Emotiile pot ajunge la apogeu, dar daca sunt canalizate cu intelepciune este o ocazie geniala de a intui ce trebuie sa faceti in 2019.
Luna Plină in Rac ne luminează conștiința cu privire la ceea ce înseamnă familia, vedeti, atat Luna in Rac cat si Soarele in Capricorn se conecteaza favorabil cu Uranus retrograd in Berbec. Ce tradiții rezonează cu tine? Ce te face sa te simti ca acasa? In ce masura te simti reprezentat de traditiile de familie si in ce masura esti dispus sa dezvolti propriul model de viata? Aceste intrebari ar trebui sa vi le puneti acum.

Racul ne guvernează rădăcinile, familia și patria.
Se creează acum o deschidere energetică care ne oferă șansa de a schimba în mod semnificativ modul în care privim relatia cu trecutul, familia si tara natala. Avem ocazia sa observam tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionam si care trebuie sa cunoasca remodelari.
Atenția noastră este întoarsă spre interior și spre trecut. Relațiile anterioare, situațiile și rănile trebuie vindecate astfel încât să putem merge mai departe în viața noastră, fără bagaj emoțional și împrejurări care nu mai sunt relevante pentru creșterea și bunăstarea noastră.
Renuntarea la trecut necesita o extindere a constiintei, care la randul sau necesita schimbare si transformare. Nu ne putem linisti si sa speram ca lucrurile se vor imbunatati. Tratamentul de soc al lui Uranus retrograd in Berbec va fi activ acolo unde este necesar pentru a ne elibera de vechile convingeri si tipare.

Este momentul sa oferim libertate unor persoane din familie, acceptand ca si acestia au propria lor viata, ca au nevoie de propriul spatiu si timp.
Luna Plina in Rac ne ajută să clarificăm credințele vechi și modelele de gândire care diminuează claritatea și provoacă confuzie. Ne oferă șansa de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care ne impiedica sa fim autentici, sa ne exprimam creativ si cu incredere.

Acesta nu este doar un moment potrivit pentru a revizui și pentru a vindeca trecutul, este un moment bun pentru a ne rescrie povestea vieții din perspectiva crescândă a sufletului și trezirea conștiinței. Prin identificarea tiparelor traditionale dupa care functionam și a formelor de gândire care au creat în trecut suferinta și prin înlocuirea acestora prin ganduri care ne dau putere, ne dăruim o șansă de a crea un viitor mai bun atat noua cat si celor apropiati noua(parinti, copii, parteneri de viata).

Luna Plina in Rac se conecteaza negativ cu Marte. Acest aspect astral deosebit de tensionat poate scoate la suprafata nemultumirile, frustrarile si vechile probleme familiale, de aceea este nevoie de foarte multa toleranta si intelegere. Pe de alta parte aceste nemultumiri ne pot ajuta sa aflam ce nu merge in relatie, ce nevoi fundamentale nu ne sunt satisfacute si ce rani ale trecutului refuza sa se inchida. Este important sa abordam cu responsabilitate provocarile, sa ni le asumam cu curaj, asta ne va da puterea de a le surmonta.

Putem gasi acum, modalitati creative de exprimare si satisfacere a nevoilor de confort si stabilitate materiala si emotionala.
Dragii mei, Luna Plina in Rac este un moment benefic sa va analizati toate proiectele si planurile in care sunteti implicati. Ar trebui sa incercati sa finalizati ceea ce ati inceput cu mult timp in urma sau sa renuntati acum, la proiectele care nu va aduc satisfactie materiala si sufleteasca sau sa incercati sa refaceti aceste proiecte pe baze mult mai solide, sa stabiliti acum, noi strategii de imbunatatire a unei activitati sau a unei afaceri , de slefuire a unui talent. De asemenea, unii dintre voi puteti avea parte de recompense ca urmare a unor activitati, afaceri, depuse in trecut. In aceasta perioada este important sa puneti accent pe exploatarea inzestrarilor native, talentelor, care valorificate in munca va ajuta sa obtineti castiguri fara prea mult efort.
Este un moment bun sa va ganditi la planurile voastre de viitor, si sa faceti tot ce va sta in puteri pentru a realiza ceea ce va propuneti acum.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website