Luna Plina in Sagetator alaturi de Marte in Varsator

Dragii mei, Sagetatorul vorbeste despre adevar, moralitate, o moralitate dincolo de codul juridic si un adevar transpersonal, vorbeste despre vise si idealuri care va ajuta sa traiti nu numai sa existati.

Luna Plina in Sagetator se conecteaza favorabil cu Marte in Varsator. Acest aspect astral va stimuleaza sa fiti sinceri cu voi insiva si cu ceilalti. Daca ceea ce traiti astazi, nu va atinge sufletul si constiinta inseamna ca nu sunteti pe drumul cel bun si trebuie sa faceti o schimbare in modul de perceptie asupra vietii.Daca ceea ce traiti astazi nu va conduce la bucurie, implinire si libertate interioara inseamna ca exista o problema si trebuie sa luati masuri.

Este momentul sa redescoperiti bucuria de a trai, dar pentru a face asta trebuie sa constientizati ca lipsa motivatiei si a pasiunii(de orice fel, legata de tot ceea ce faceti) va ucide sufletul. Daca continuati sa faceti ceva doar pentru ca asa trebuie sau doar pentru o recompensa financiara,sau doar ca sa multumiti pe cineva este mai bine sa nu mai faceti. Este momentul sa va treziti la viata, sa fiti vii, alegeti ceea ce va face fericiti. Adica mai bine o schimbare radicala dar in sinceritate cu voi insiva decat un surogat de tratament care nu duce decat spre iluzii, amanari, depresii, nefericire.

Astazi, mai mult ca oricand trebuie sa descoperiti care este motivatia care va impinge sa apreciati viata, sa va bucurati de ea. Un om fara vise, fara idealuri, este un om nefericit, un om fara viitor, care nu stie care este scopul acestei vieti, de aceea astazi, mai mult ca oricand intelegeti-va pe voi insiva si ceea ce va motiveaza.Faceti ca viata voastra sa aiba un sens si sa va ofere echilibru, armonie, bucurie.

Este momentul ca, o noua viata sa se reverse din fiinta proprie, dati-le voie impulsurilor launtrice profunde sa iasa la suprafata, sa se exprime. Lasati-va inspirati de puterile divine si credeti cu tarie in visele voastre.

Acum pot iesi la iveala falsitati, minciuni, tocmai pentru a face o schimbare in modul de perceptie asupra vietii.

Marte in Varsator va poate da curajul de a nu tine cont de tipare, prejudecati, cutume, dar mai ales de a intepreta in alt mod notiunile de bine si rau.

Luna Plina in Sagetator alaturi de Marte in Varsator este un moment de constientizare a capacitatilor propri, a abilitatilor si mai ales a modului cum va puteti folosi abilitatile in alte directii de viata decat v-ati obisnuit.Va stimuleaza sa va imbogatiti cunostintele, sa va deschideti catre informatii care vin pe alte canale decat cele accesate pana acum.

Iubiti prieteni, Luna in Sagetator se afla in casa valorilor personale. Acest lucru inseamna ca, bogatia atat de dorita poate fi atinsa prin descoperirea calitatilor voastre ascunse, inca neexplorate, prin efortul transformator de a va identifica valoarea. Trebuie sa va vindeti cat mai bine talentele, adica trebuie sa identificati cumparatorul, persoana ori institutia care are cea mai mare nevoie de abilitatile voastre.
Acum, nu slefuirea talentelor va salveaza, ci inspiratia cu care stiti sa vindeti ceea ce aveti. O buna propaganda si publicitate sunt acum nepretuite.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website