Luna Plina in Sagetator din 29 mai , ora 17:19, ora Romaniei- aduce revelatii divine in urma eforturilor de modificare la nivel mental, a perceptiilor si semnificatiilor pe care le dati vietii

Dragii mei, Luna Plina in Sagetator aduce fructificarea semințelor pe care le-ați plantat la Lună Nouă. Fie că este vorba de un nou loc de muncă, de un proiect,de o problema de sanatate sau financiara, sau chiar de o vacanță plăcută. Acum puteti culege roadele eforturilor voastre si va puteti bucura din plin. Puteti avea parte de vindecari miraculoase in urma unui tratament medical care a dat roade, sau poate implinirea unui vis, a unui ideal, finalizarea unui proiect.

Soarele este în Gemeni in casa tansformarilor radicale si a puterii, puteti observa acum ca punctele voastre de vedere se extind sau se schimba. Nu va lasati controlati mental de ceilalti, fiti fideli propriilor voastre viziuni si obiective, ascultati-va intuitia atunci cand doriti sa luati o decizie importanta.

Securitatea poate fi gasita acum in a crede cu tarie in convingerile voastre, in voi insiva, in visele voastre. Un nou scop, un vis sau un ideal va pot ajuta, acum, sa va regasiti puterea pierduta, sa renasteti din propria cenusa intr-o forma noua.

Dragii mei, Luna Plina in Sagetator este un moment special in care omenirea se pregateste sa-si depaseasca conditia de constiinta, sa devina mai toleranta, mai dispusa sa accepte diferente dintre oameni, vedeti , atat Luna in Sagetator cat si Soarele in Gemeni se conecteaza favorabil cu Marte in Varsator ,care, aduce curajul de a nu tine cont de tipare si prejudecati, stimuleaza abordarea vietii dintr-un alt unghi mult mai extins.

Este momentul cel mai puternic in care sufletul si mintea doresc sa repare gesturile anterioare negative, neconstructive foarte urgent. Contextul astral poate sa va conduca la concluzii revolutionare, care va dau curajul de a fi sinceri cu voi insiva, de a dezlega enigmele sufletului vostru si astfel de a intelege sensul unor intamplari din trecut, nemailasand ca viata voastra sa depinde de ele.Acum pot iesi la iveala secrete, in felul acesta va puteti elibera de incertitudinile in care ati trait pana acum.

Marte in Varsator pozitionat pe domeniul familiei in trigon cu Soarele in Gemeni si respectiv in sextil cu Luna in Sagetator schimba putin directia pe care ati pornit, determinandu-va sa va reinventati, sa va rupeti de formulele traditionale devenite perimate, sa dezvoltati propriul model de viata. Puteti fi capabili sa priviti relatia conjugala dintr-o perspectiva noua, punand accentul pe ceea ce trebuie, corectat, imbunatatiti, sporit. Sunt posibile in aceste zile realizari de ordin material, familial, personal.

Luna Plina in Sagetator poate fi garantia unor reparatii de destin. Cu alte cuvinte poate avea loc indreptarea karmica a unei decompensari, pe cale juridica sau prin intelegerea partilor. Si in plan social putem asista la corectii de rasunet ale unor cazuri legate de retrocedari, la reglementari in folosirea unor bunuri publice.

Acum puteti avea parte de revelatii divine cu privire la situatiile traite in trecut, de exemplu sa va dati seama , ca , ati pierdut o persoana iubita datorita unor defecte, vicii, si doriti acum dintr-o data, sa reparati raul facut, in acest caz un sfarsit ar putea sa fie un nou inceput prin recunoasterea vinei, prin iertare si iubire si mai ales daca sunteti dispusi sa vedeti viata si oamenii de langa voi dintr-o perspectiva noua, mult mai inteleapta, sa va modelati dorintele, exigentele, fata de alte persoane, sa incercati sa aveti o viziune noua a notiunilor de bine si rau, sa va revizuiti prejudecatile pe care le aveti.

Este foarte posibil ca unii dintre voi sa castigati anumite drepturi patrimoniale, financiare pentru care v-ati luptat ani de zile in instanta,(posibil sa intrati in posesia unei mosteniri, sau orice alt ajutor banesc, pensie, asigurare pentru care v-ati luptat in trecut), altii puteti sa recuperati drepturi banesti sau pozitii sociale pierdute in trecut, vedeti, guvernatorul Lunii care este Jupiter se afla retrograd in Scorpion si face parte dintr-un trigon in semne de apa.

Luna Plina in Sagetator aduce o mare dorinta de iubire, de traire a constiintei, a bunatatii interioare, activeaza intuitia, legatura cu astralul si spiritele superioare. De aceea fiti atenti la mesajele pe care le primiti, ele vor avea un caracter deosebit de revelator orientandu-va spre viitor, oferindu-va noi oportunitati sub forma metaforelor sau a imaginilor.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website