Luna Plina in Sagetator

Dragii mei, maine, 17 iunie, e zi cu Luna Plina in Sagetator.
Aceasta nu este doar un moment potrivit pentru a revizui și pentru a vindeca trecutul, este un moment bun pentru a ne rescrie povestea vieții din perspectiva crescândă a sufletului și trezirea conștiinței. Prin identificarea tiparelor traditionale dupa care functionam și a formelor de gândire care au creat în trecut suferinta și prin înlocuirea acestora prin ganduri care ne dau putere, ne dăruim o șansă de a crea un viitor mai bun atat noua cat si celor apropiati noua(parinti, copii, parteneri de viata).

Luna Plina in Sagetator vorbeste despre vindecarea trecutului, astfel incat sa putem fi liberi, fericiti, sa fim ceea ce suntem cu adevarat.Ce nu mai trebuie sa iau cu mine in calatoria mea?Puneti-va aceasta intrebare fie cu voce tare, fie mental. Uneori putem avea o clipa de intuitie a ceea ce trebuie sa facem sau sa eliberam. Alteori suntem constienti ca se termina ceva sau ca nu avem control asupra unei situatii… atunci ne dam seama ca a fost chiar lucru pe care trebuia sa-l eliberam.Dar indiferent de modul in care obtineti raspunsul, stiti ca pur si simplu intrebandu-va, ati pus in miscare fortele spirituale care va ajuta sa va eliberati pentru a explora intregul potential de reinnoire, libertate, cunoastere de sine, care va ajuta sa fiti vii si sa va bucurati de viata.

Jupiter in Sagetator, guvernatorul Lunii, doreste sa credeti in voi insiva, in viitor, in visele voastre. Sa credeti ca puteti face mai mult . Dar, Jupiter este retrograd si se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti.Acest aspect astral poate conduce la fixarea pe o viziune idealizata fara a lua masuri practice pentru a obtine rezultate. Fericirea voastra consta in capacitatea de a intelege ce vise si idealuri puteti implini, pentru ca unele dintre ele ar putea fi utopice, nu au aplicabilitate practica. Daca va dati seama la timp de acest aspect puteti evita iluziile, dezamagirile, confuziile, deceptiile, care pot aparea, acum.Pe de alta parte, acest aspect va avertizeaza ca, implinirea unui vis sau a unui ideal necesita completarea unor informatii, imbunatatirea cunoasterii, schimbari in sisteme de credinta si in semnificatiile pe care le dati vietii.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website