Luna plina in Scorpion, 7 mai 2020, ora 13:45 (ora Romaniei)

Luna plina in Scorpion ne provoaca sa ne indreptam atenția  asupra sănătății noastre fizice, mentale si emotionale, curățându-ne aura și energia spațiului nostru.

Iert si eliberez pe oricine m-a ranit.

Cer tuturor puterilor ceresti să mă ajute să eliberez și să dau drumul la tot ceea ce nu imi foloseste si nu este benefic pentru mine. Fie ca aceasta curatare si eliberare sa-mi aduca vindecarea, pacea si armonia de care am atata nevoie.

Ma simt libera .  Am încredere că totul este bine, chiar și când vremurile sunt întunecate. Nimic din exterior nu ma poate limita, controla si  destabiliza, atata timp cat in interiorul meu exista credinta, pace, iubire si armonie.Sunt impacata cu mine si cu tot Universul. Ma simt in siguranta.

Fii cu adevărat sincer cu tine însuți, acesta este mesajul Lunii pline in Scorpion . Cum ar fi dacă ți-ai dezvălui adevăratele secrete? Cum te-ai simți dacă ai elibera cele mai profunde temeri? Poate e timpul sa ne vedem asa cum suntem.De noi nu ne putem ascunde. Noi vom fi intotdeauna ceea ce suntem in interior si nu ceea ce vrem sa proiectam in afara. Monstrii din interiorul nostru aduc groaza, panica, frica. Este momentul sa ne eliberam de acesti monstrii interiori care ne blocheaza accesul catre lumina, iubire si bucurie, numai in acest mod vom ajunge sa detinem controlul asupra vietii noastre .

Analizeaza modul in care raspunzi la orice situatie sau criza. Reactionezi exagerat? Intri in panica? Daca ai raspuns da, la aceste intrebari atunci este momentul sa observi care sunt motivele ascunse ale durerii tale. Cu cat reactia este mai puternica, nociva, agresiva, cu atat durerea este mai mare.Starile de depresie, frica, nesiguranta, manie, agresivitate, te pun in contact cu cele mai profunde straturi ale fiintei tale acolo unde ai sedimentat aceste sentimente negative, unde ai ingropat trecutul si ai ignorat cine esti si cum poti sa te afirmi cu adevarat.

Uită-te la zonele din viața ta care au nevoie de vindecare. Unele dintre ele pot fi fizice, dar o mare parte din ele sunt probabil emoționale. Nu te  aștepta să te schimbi peste noapte, dar cel puțin încearca să recunosti tiparele de gandire, comportament si atitudine, obiceiurile nesanatoase si viciile care se repeta.Daca astazi ai o problema indiferent de ce natura, inseamna ca trebuie sa schimbi ceva la tine. Dar pentru a schimba ceva la tine este important sa te cunosti si sa te accepti asa cum esti, sa te iubesti si sa te pretuiesti mai mult.Iubirea si iertarea dizolva orice sentiment negativ  din sufletul tau si aduce pacea si vindecarea de care ai atata nevoie.

Dragii mei, Luna Plina in Scorpion  va îndeamnă să va descoperiti propria voastra putere și este un moment excelent pentru a  scăpa de  temeri vechi și obiceiuri limitative. Poate fi un moment intim și pasionat, puteti fi atrasi de experiente neasteptate, uneori bulversante care va schimba sau va vindeca. Informațiile care au fost atent ascunse ar putea iesi la suprafata, precipitând o criza și necesitatea reorganizării. Poate va simtiti mai provocati decat de obicei de persoana care va sta alaturi, puteti ajunge pana la confruntari, la riposte dure sau categorice, dar toate aceste experiente va obliga sa faceti o schimbare sanatoasa in viata voastra, sa va detasati de o relatie  devenita toxica.Poate ca sursa de toxicitate este un aliment sau o situatie de viata ca va nemultumeste si genereaza o stare psihica de disconfort.

Ceva neașteptat  vine sa va trezeasca. Uneori aceasta trezire necesita iesirea din zona de confort cu care ati fost obisnuiti. Alteori aceasta trezire necesita o pierdere, dar orice pierdere suferita acum va poate ajuta sa castigati ceea ce va ajuta cu adevarat. Nu putem schimba o situatie negativa din viata noastra, dar ne putem schimba atitudinea fata de ea, totul se poate rezolva daca se modeleaza atitudinea. Aceste noi moduri de a ne privi pe noi insine si lumea in care traim ne pot ajuta  sa ne transformam pozitiv viata.

Luna plină în Scorpion este răspunsul tau emoțional la o nevoie care este adânc înrădăcinată în țesătura sufletului tau. Aceasta nevoie sau dorinta este pe cale sa se realizeze in aceasta perioada sau poate mai sunt cativa pasi de urmat, dar daca aceasta dorinta nu se realizeaza, ar trebui sa te intrebi, daca ceea ce vrei este si ceea ce ai nevoie cu adevarat. Nu tot ceea ce iti doresti si iti produce o placere lumeasca  este neaparat benefic pentru tine.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website