Luna Plina in Scorpion din 30 aprilie, ora 3:59, ora Romaniei

Dragii mei, fie că este vorba de pasiune, emoție, durere sau dorință, emoțiile sunt resimțite la un nivel profund personal. Sunteti motivați de dorința de a ajunge in profunzimea lucrurilor.
Luna Plina in Scorpion este un moment de reinnoire sufleteasca, eliberare si realizare.

Luna Plina in Scorpion va îndeamnă să va descoperiti propria voastra putere și este un moment excelent pentru a scăpa de temeri vechi și obiceiuri limitative. Poate fi un moment intim și pasionat, puteti fi atrasi de experiente care va schimba sau va vindeca.

Luna Plina in Scorpion va reaminteste , ca sunteti intr-un proces ciclic si continuu de schimbare si ca, trebuie sa eliminati ceea ce nu va mai foloseste pentru ca sa puteti merge mai departe. Eliberati-va astazi de obsesii, temeri, suspiciuni, gelozii, ura, resentimente, furie si faceti loc pentru o noua crestere in plan spiritual.

Este un moment favorabil sa va confruntati cu sentimentele voastre cele mai ascunse, sa faceti pace cu ele.
Ganditi-va la sentimentele negative pe care le aveti si care produc toxicitate in sufletul vostru. Luati o coala de hartie si scrieti-va nemultumirile vizavi de o situatie sau de o persoana in timp ce rostiti urmatoarea fraza: Curat si eliberez toata energia care nu imi apartine. Ma vindec si ma eliberez de orice durere din trecut, de orice vinovatie sau regret care nu imi folosesc. Ardeti aceasta foaie in seara zilei de 29 aprilie.In felul acesta va puteti recapata puterea pe care ati pierdut-o si puteti avea un control mai mare asupra vietii voastre.

Luna Plina in Scorpion se conecteaza favorabil cu Saturn retrograd in Capricorn. Acest aspect astral va incurajeaza sa treceti peste lucrurile neimportante si sa tratati cu mai mult realism si responsabilitate ceea ce va doriti. Poate fi un moment important in care un proiect poate fi aproape realizat si puteti culege roadele eforturilor voastre. De asemenea puteti reface pe baze mult mai constructive o situatie ce parea pierduta sau compromisa.Este o predispozitie astrala care va poate ajuta sa obtineti maximul de eficienta cu resurse minime. Este un timp favorabil pentru a schimba un plan de afaceri sau pentru imbunatatirea unei strategii. Puteti vedea cum sa faceti schimbari structurale care sa va faca viata mai eficienta.S-ar putea să rezolvati o problemă care există de ceva timp sau să profitati de o resursă pe care ati trecut-o cu vederea în trecut.

Luna Plina in Scorpion se conecteaza pozitiv cu Neptun in Pesti, aspect astral care sustine si permite o regenerare profunda atat la nivel fizic cat si la nivel psihic si emotional.Acest aspect va ajuta la dizolvarea oricaror modele emotionale vechi si nedorite si va deschide calea catre iubirea neconditionata si iertare.

Daca ati avut neintelegeri in trecut cu o persoana apropiata, acum este momentul potrivit pentru a relua legatura, pentru a ierta si a indeparta orice regret care ar putea iesi la suprafata. Chiar daca intentiile si actiunile voastre nu schimba nimic, veti simti o stare de pace interioara pentru ca ati facut eforturi in acest sens. De asemenea, va poate oferi o bonificatie considerabila sau o marire salariala, sau va poate conduce in directia unei descoperiri norocoase si utile in domeniul profesional, in afaceri, in planuri si proiecte legate de confortul familial. Puteti folosi intuitia si tehnicile de vizualizare pentru a obtine fondurile pe care le doriti. Puteti sa renuntati mai usor la ce devine toxic pentru voi si sa realizati ca nu tot ce castigati si va produce o placere lumeasca este neaparat benefic pentru voi.

In aceasta perioada fiti deosebiti de atenti la visele pe care le nutriti, ele vor avea un caracter deosebit de revelator, orientandu-va spre viitor, oferindu-va noi oportunitati sub forma mesajelor venite din astral. Notati-va visele pe hartie, ele contin nenumarate informatii. Visati cu ochi deschisi, acordati-va permisiunea de a va imagina lucruri imposibile, ele se pot realiza in viitor.
Prin rugaciune, meditatie, contemplatie, puteti obtine raspunsuri la problemele cu care va confruntati.
Este un moment important pentru aflarea unui secret, pentru dezlegarea enigmelor din viata voastra, in felul acesta va puteti elibera de incertitudinile in care ati trait pana acum.

Este un moment benefic pentru mari castiguri financiare, materiale, ca urmare a unor investitii facute in trecut.
Este momentul sa finalizati actiuni si activitati incepute in trecut si sa culegeti roadele eforturilor voastre, dar poate fi si un moment favorabil pentru planificarea unor noi obiective, menite sa va confere putere personala, incredere si succes.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website