Luna plina in Taur, 12 noiembrie, ora 15:34(ora Romaniei)

Dragii mei, maine, 12 noiembrie e zi cu Luna Plina in Taur.Fiecare Luna Plina ne ofera ocazia de a reexamina ceea ce am facut in trecut. Pe Luna Plina in Taur ne putem concentra în mod special pe bunastarea materiala si sufleteasca.

Luna plina activeaza nevoia de protectie sau de atentie acordata intereselor personale. Mercur retrograd in Scorpion in conjunctie cu Soarele in Scorpion pe domeniul parteneriatelor, arata ca, contactele sociale servesc aceste interese sau sunt orientate spre obtinerea unor avantaje ori spre recuperea unor pierderi. Acest aspect astral indica o posibila revenire asupra unor parteneriate in conditii mai avantajoase sau mai oneste. Este un moment benefic sa punctam in favoarea noastra in munca sau afaceri, dar este posibil ca dorinta de securitate materiala si emotionala sa ne oblige la unele schimbari, ajustari, ori modelari ale conjuncturilor.

Mercur retrograd in Scorpion influenteaza Luna Plina in Taur.Ne da ocazia sa revenim asupra unor pozitii nerealiste sau riscante din trecut. In cazul ratarii in trecut a unei ocazii, ea poate reveni acum prin razgandirea unei persoane sau prin reevaluarea posibilitatilor.

Este un moment benefic să meditam dacă viața noastră reflectă cu adevărat dorintele sufletului nostru. Toate bogățiile vin în cele din urmă din interior. Generozitatea noastra si luminarea mintii vor alimenta succesul material , vor aduce mai multa abundenta si prosperitate in viata noastra in viitor.

Daca munca pe care o faceti in prezent nu va aduce satisfactii, dacă participati la activități care nu sunt aliniate la obiectivele voastre, este timpul sa vă retrageti și să va gasiti adevarata menire. O legătură puternică cu sinele interior va poate ajuta să luati deciziile care sunt în integritate cu scopul vostru spiritual, vedeti, Luna Plina  in Taur se conecteaza favorabil cu Neptun in Pesti.Acest aspect astral  va poate oferi o bonificatie considerabila sau o marire salariala, sau va poate conduce in directia unei descoperiri norocoase si utile in domeniul profesional, in afaceri, in planuri si proiecte legate de confortul familial.

Este momentul sa finalizati actiuni si activitati incepute in trecut si sa culegeti roadele eforturilor voastre, dar poate fi si un moment favorabil pentru planificarea unor noi obiective, menite sa va confere putere personala, incredere si succes.
Lipsurile materiale si pierderile din aceasta perioada joaca rol de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a talentelor voastre, va provoaca sa iesiti din prejudecati, situatii invechite devenite perimate, sa va folositi talentele si inzestrarile native.

Orice bagaj emoțional pe care nu l-ați eliberat încă este posibil să apară în corp prin simptome fizice, cum ar fi: digestia slabă, durere, creștere în greutate, oboseala, lipsa de energie, etc.De asemenea problemele pot aparea si datorita unui mod gresit de alimentatie. Se recomanda reducerea dulciurilor si a exceselor de orice fel, vedeti, Venus in Sagetator(guvernatoarea lunii) se conecteaza negativ cu Neptun retrograd in Pesti. Acest aspect indica prezenta unei surse de toxicitate. Poate fi un aliment sau o relatie, o situatie de viata care va nemultumeste si genereaza o stare psihica de disconfort.Acum este un moment bun sa depistati si sa eliberati aceasta sursa de toxicitate.
Este o perioada favorabila pentru eliminarea obstacolelor din calea realizarilor in munca, afaceri si profesie, pentru schimbari mentale in valorile si perceperea bogatiei.

Este un moment benefic pentru mari castiguri financiare, materiale, ca urmare a unor investitii inspirate, actiuni sau activitati incepute la Luna Noua in Taur din 4 mai 2019. Este momentul cel mai benefic pentru gasirea unui tratament favorabil in cazul unei afectiuni mai vechi de sanatate.

Este cea mai buna perioada sa gasiti o metoda prin care sa dovediti mai multa rentabilitate si eficienta in munca pe care o prestati, in afacerile voastre.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website