Luna Plina in Taur , 24 octombrie, ora 19:45

Dragii mei, Luna Plina in Taur aduce schimbari radicale la nivelul constientizarii abundentei. Este important sa dati o alta interpretarea conceputului de bogatie. Sunteti bogati nu prin ceea ce aveti, ci prin ceea ce puteti fi.
In acest moment este nevoie de schimbări spirituale profunde și de înțelegerea faptului că banii nu sunt totul și, cu siguranță, nu sunt o garanție a fericirii. Lipsurile materiale din prezent joaca un rol de stimulent pentru a pune accent mai mult pe bogatia emotionala si spirituala. Trebuie să vă evaluați viața pentru a vedea de unde provine adevăratul sentiment de lipsă.

Fiecare Luna Plina va ofera ocazia de a reexamina ceea ce ati facut in trecut. Pe Luna Plina in Taur va puteti concentra în mod special pe gândirea profundă despre bani și dragoste, va face mai atenti la ceea ce ati putea pierde, accentuandu-va dorinta de a pastra ceea ce aveti intr-un mod aproape violent. Dar astazi incercarea de a tine cu forta un bun sau o persoana va poate conduce la esecuri si pierderi(de persoane, bunuri, incredere, faima sau bani) vedeti conjunctia Luna-Uranus retrograd in Taur pe domeniul penitentei. Aceasta conjunctie va avertizeaza ca, orice bagaj emoțional(nemultumiri, tristete, posesivitate, gelozie, ) pe care nu l-ați eliberat încă este posibil să apară în corp prin simptome fizice, cum ar fi digestia slabă, probleme de somn, durere, creștere în greutate.
Venus, guvernatoarea Lunii, este retrograda in Scorpion si se opune lui Uranus retrograd in Taur, aspect care va provoaca sa priviti in interiorul vostru si sa curatati si eliberati toate sentimentele negative. Trebuie sa lasati in urma prejudecati si tipare de gandire invechite si sa faceti loc pentru noi perspective.De asemenea, trebuie sa deveniti mai constienti de obiceiurile care va impiedica sa evoluati.

Aspectele astrale: conjunctia Luna-Uranus retrograd, si opozitiile Uranus retrograd in Taur-Venus retrograd in Scorpion si respectiv, Uranus retrograd in Taur-Soarele in Scorpion aduc o deschidere catre trecut, un fel de anestezie astrala, un fel de hipnoza. Nostalgiile trecutului pot fi tentatii de care puteti fi prinsi in aceasta perioada , se produce un fel de trezire sufleteasca, un fel de intoarcere catre interior.
Este un moment de trezire, care uneori se poate produce intr-un mod neasteptat , bulversant, in urma unor evenimente, alteori se poate produce in urma constientizarii dimensiunii spirituale a existentei. Tot ce apare acum are o consecinta karmica fie din aceasta viata fie din vietile trecute.

Cu NN in Leu, Universul va cere sa iubiti, sa fiti lumina, sa straluciti, sa va puneti in aplicare inzestrarile native, sa va reconectati cu copilul interior, dar nu puteti face toate acestea, in viitor, daca nu renasteti astazi intr-o forma noua.
Daca astazi, nu incercati sa va eliberati de prejudecati, tipare limitate de gandire, gelozie, posesivitate, furie, ura, resentimente, tristete, nu puteti sa captati energiile binefacatoare aduse de Jupiter in Sagetator, care intra in domiciliu la inceputul lunii noiembrie.

Acum este cel mai bun moment sa va autoanalizati atent, sa observati care sunt perceptiile voastre legate de modul in care doriti sa va atingeti scopurile materiale. Adesea sunteti preocupati sa pastrati cu forta ceea ce aveti, oameni si bunuri, dar , trebuie sa intelegeti , ca aceste valori materiale si oamenii de care va atasati, se modifica in timp si sufera schimbari de semnificatie, de aceea, nu ar trebui sa asteptati fericirea de la oamenii din jur sau de la obiecte.Primul pas inainte este sa va detasati de asteptatile pe care le aveti de la ceilalti.Adevarata fericire o puteti gasi in interior si in exploatarea eficienta a propriilor posibilitati si mai ales acordarea atentiei inzestrarilor native, talentelor, a calitatilor care valorificate in munca va ajuta sa obtineti bani.

Majoritatea oamenilor cred ca exista prin prisma lucrurilor pe care le au, dar asta este o iluzie, pentru ca maine ati putea sa nu mai aveti nimic, decat viata pe care v-a daruit-o Dumnezeu, dar asta nu inseamna ca voi nu existati, deposedarea de bunurile voastre va reaminteste, ca voi, nu sunteti materie, sunteti fiinte divine, si daca evoluati in constiinta puteti avea un control mai mare asupra bogatiei lumesti.

Fericirea, dragii mei, nu consta in atasamente materiale, valorile materiale sunt doar instrumente care va ajuta sa va impliniti programul de viata, fericirea consta in sentimentul interior de multumire sufleteasca care poate fi dat de cultivarea dorintei de a da ceva folositor lumii in care traiti, prin cultivarea inzestrarilor native si a talentelor pe care le aveti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website