Luna Plina in Taur, conectarea cu bogatia interioara

Dragii mei, bogăția, prosperitatea și abundența sunt toate conținute în interiorul nostru. Acestea includ inspirația, sănătatea, starea de spirit pozitivă, inima caldă și iubitoare, comunitatea, râsul, talentele naturale, altruismul, îmbrățișările și multe alte lucruri care nu se pot cumpăra cu bani.
Daca aveti foarte multi bani este minunat, nu este ceva gresit, dar, banii, nu vor rezolva problemele emoționale sau psihologice de bază. Banii nu rezolvă provocările lipsei spirituale, a stimei de sine sau a rănilor psihice sau familiale.

Ceea ce este cel mai important este abilitatea noastra de a manifesta abundență atât în interior cât și în exterior, precum și susținerea unor legături cu lumea spirituală. Pentru a avea o viata fericita si abundenta trebuie sa gasim un echilibru intre starile interioare si cele exterioare ale bogatiei si abundentei.

Conectarea cu sentimentele de abundență din interiorul vostru ar putea fi un lucru sanatos de a atrage abundenta si prosperitatea in viata voastra. Cu cât este mai ușor să vă conectați la ceea ce vă face să vă simțiți și să acționați abundent, cu atât va fi mai ușor să generați mai multi bani in viata voastra. Abundența interioara poate genera bani. Dar banii nu generează întotdeauna sentimente de abundență. Aveți toată abundența de care aveți nevoie, dar poate nu sunteti constienti de ea.

Noi invocăm abundență atunci când ne tratăm cu dragoste și îngrijire; când ne hrănim corpul cu alimente sănătoase si delicioase; cand ne hranim mintea cu idei noi și interesante; cand ne hranim inima cu sentimente iubitoare si ochii cu frumusețe. Invocăm abundența atunci când credem că merităm sa fim recompensati pentru potentialul creativ, exact așa cum suntem noi, indiferent de circumstanțele externe. Invocăm abundență atunci când dăm bani celor care au nevoie de ei mai mult decât noi, când ne oferim voluntar timpul și eforturile de a-i ajuta pe alții și când ne punem darurile și talentele noastre în slujba celorlalti. Invocăm abundență atunci când ne facem timp să facem ceea ce ne bucură cu adevărat si cand ne exprimam recunostinta pentru ceea ce avem deja. De asemenea, invocam abundenta atunci când ne extindem capacitatea de a primi. Cât de mult credeți că meritați să aveți pentru munca pe care o depuneti? Capacitatea noastră de primire poate influența uneori câți bani suntem gata să cerem.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website