Luna Plina in Varsator, 15 august 2019, ora 15:29

Dragii mei, Luna Plina in Varsator aduce un fel de trezire sufleteasca si puteti fii vulnerabili fata de lucrurile la care opuneti rezistenta. Nu este nimic in neregula sa va simtiti atasati de parinti, bunuri , persoane apropiate, dar atasamentul exagerat poate deveni un obstacol in acest moment.Acest lucru este valabil mai ales pentru atasamentul fata de aspectele negative ale trecutului, fata de amintirile triste, care va produc durere si care s-au implantat adanc in subconstient. Este momentul sa va dati seama ca, aceste dureri, suferinte, va tin pe loc si sa incercati sa le vedeti dintr-un alt unghi, mult mai extins.Cu cat deveniti constienti de acest lucru cu atat puteti deveni mai liberi si cu o noua viziunea catre viitor.

Observati lucrurile, proiectele sau oamenii care au prezentat importanta altadata, dar care nu va mai trezesc entuziasmul pasiunea sau curiozitatea. Observati ce a fost eliminat recent de pe lista prioritatilor voastre, ce s-a dizolvat de la sine, ce a disparut, ce a fost pierdut sau luat cu forta. Observati in ce situatii ati spus nu chiar daca asta v-a provocat un oarecare disconfort. Toate aceste lucruri si evenimente v-au pregatit pentru acest moment al TREZIRII. Estimati modul in care toate acestea v-au ajutat sa va creati spatiul necesar pentru ca un aspect nou sa poate surveni in viata voastra. Aceasta eliberare a spatiului este elementul cel mai important, reprezinta o golire absolut necesara. Stresul si sentimentul de impovarare provin din faptul ca va agatati de tot si de toate, pentru ca nu lasati niciodata din maini propriul stil de viata.Este momentul pentru un nou stil de viata.

Luna Plina in Varsator este un moment bun pentru a ne rescrie povestea vieții din perspectiva crescândă a sufletului și trezirea conștiinței. Prin identificarea credințelor și a formelor de gândire care au creat în trecut durere si suferinta și prin înlocuirea lor cu credinte și gânduri care ne împuternicesc, ne dăruim o șansă de a crea un viitor mai bun si mai fericit. Concentrați-vă acum pe ceea ce rămâne, pe orizonturi noi și pe o cale de a vă pretui mai mult, de a vă exprima in mod sincer și de a vă bucura de viață.

Luna Plina in Varsator ne avertizeaza ca este nevoie de renuntarea la multe tipare sentimentale, la prejudecati, pentru a oferi iubirii si relatiei cu cei apropiati un cadru de expresie mult mai liber si mai natural. Poate declansa o criza in plan sentimental, un moment in care realizam brusc ca avem nevoie de afectiune. Impactul crizei poate actiona fie pentru a elimina o relatie, fie pentru a constientiza mai profund iubirea unei persoane din trecut.Crizele aparute acum ne obliga sa iesim din zona de confort.

Luna Plina in Varsator ne ofera sansa de a schimba in mod semnificativ modul in care percepem realitatea. Ne oferă șansa de a ne elibera mintea de tipare invechite de gândire care ne reduc potențialul de a fi autentici, creativi și de a participa cu entuziasm la co-crearea vieții noastre minunate.
Luna Plina in Varsator ne provoaca sa ne depasim limitele date de prejudecati. Aceasta schimbare poate fi salvatoare, dar putin inconfortabila pentru cei care nu inteleg ca trebuie sa renunte la prejudecati. Varsatorul militeaza pentru egalitate si fraternitate intre oameni, de aceea este momentul potrivit sa-i priviti pe ceilalti oameni ca fiind fratii vostri, egalii vostri, indiferent de religia, pozitia sociala, apartenenta politica si orientarea sexuala pe care o au. Priviti-le calitatile pe care le au, incercati acum, sa vedeti binele din oameni si sa intelegeti ca fiecare om este important in aceasta lume, are rolul lui pe acest pamant si contribuie cu ceva la evolutia omenirii.Este foarte important acum sa vedeti ceva valoros in fiecare fiinta umana.Dar nu puteti vedea frumosul in altul daca voi nu ati creat frumosul in viata voastra. Daca nu va iubiti suficient, nu veti putea niciodata sa-i iubiti pe cei de langa voi.
In urma transformarii mentale si emotionale, puteti ajunge in viitor sa-i acceptati pe ceilalti asa cum sunt, sa recunoasteti ca oamenii sunt diferiti(exista diferente de rasa, religie, cultura, educatie, apartenenta politica, orientare sexuala). Acceptand ca oamenii sunt diferiti, va eliberati de judecatile subiective si ideile preconcepute pe care le-ati putea emite la adresa lor. Abia atunci toate piedicile din calea iubirii adevarate se pot narui.
Aceasta schimbare va ajuta sa deveniti niste oameni liberi, sa oferiti libertate celor din jurul vostru si sa aveti mai mult control asupra destinului vostru.

Planetele in Leu pozitionate in casa a- IX-a, casa spiritualitatii, au scopul de a activa divinul din noi, lumina, dar pentru a face acest lucru trebuie să învățăm să ne folosim energia pentru a crea frumusețe, fericire și vindecare în viața noastră.Nu putem activa divinul din noi, daca inca traim in ura, tristete, nefericire.
Planetele in Leu: Mercur, Venus, Marte alaturi de Soarele in Leu stimulează creativitatea noastră și promovează participarea noastră activă la proiectarea și construirea unui colectiv care să ne sprijine pe toți. Ne indreapta catre trezirea inimii, catre compasiune si iubire neconditionata fata de toate fiintele vii, idetinficarea darurilor noastre si folosirea acestor daruri pentru binele comunitatii in care traim.

In viata alegerea va apartine, libertatea este in mainile voastre, nimeni altcineva nu va poate elibera decat voi insiva si actiunile voastre prin care vreti sa va castigati libertatea.
Daca inca mai asteptati ca altcineva sa faca ceea ce numai voi puteti, atunci nu veti gasi niciodata ceea ce cautati si nu va puteti simti impliniti cu viata pe care o traiti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website