Luna Plina in Rac din 12 ianuarie 2017, ora 13:33, ora Romaniei

 

Dragii mei, anul 2017, debuteaza cu aceasta Luna Plina in Rac, care face parte din configuratia numita Cruce Cardinala, care poate declansa in viata unora dintre voi, evenimente dificile care va provoaca sa iesiti din fixitate, teama, neincredere. Suportul spiritual devine esential.  Fara intarirea puterii interioare  si cultivarea intelepciunii prin apelul la divinitate, este greu de crezut ca puteti depasi evenimentele dificile ale lunii ianuarie, care se pot amplifica in preajma acestei Luni Pline in Rac.

Luna Plina in Rac se formeaza pe axa drumurilor, de aceea, poate sa fie dificila pentru cei care calatoresc sau se deplaseaza, sunteti obligati sa va adaptati rapid la o situatie neasteptata, care va poate schimba substantial, planurile stabilite anterior.

Este o Luna Plina tensionata de Uranus in Berbec, aspect, care va poate aduce o presiune interioara, o mare schimbare in motivatiile interioare care va provoaca  la reevaluarea prioritatilor in viata, nu neaparat in functie de propriile dorinte, unele dintre visele si idealurile voastre vor cadea acum sau vor suferi modificari substantiale. Este posibil sa ramaneti acum cu ceea ce este important pentru voi in evolutia spirituala si nu neaparat cu ceea ce va doriti . Este foarte posibil sa aveti parte de pierderi in situatii la care tineti cu disperare din dorinta de a va asigura stabilitatea si siguranta.

Iesirea din blocaje, nemultumiri, nefericire, criza, o pot aduce planetele instalate in Pesti, in special Marte in Pesti care formeaza un trigon cu Luna in Rac si respectiv, un sextil cu Soarele in Capricorn, dar si Saturn in Sagetator care primeste o influenta pozitiva de la Uranus in Berbec si respectiv, Jupiter in Balanta, credinta si intelepciunea va pot ajuta sa depasiti situatiile dificile si  blocajele care pot aparea in preajma acestei Luni Pline.

Ar putea fi reactivate acum nemultumiri mai vechi, probleme familiale sau materiale si de sanatate, revin amintiri dureroase din trecut, tocmai pentru a fi vindecate cu lumina, credinta si iubire. Este nevoie de foarte multa intelepciune, sa incercati sa vedeti o situatie de viata sau un eveniment negativ dintr-o perspectiva noua, sa va asumati cu curaj trecutul, numai in acest fel drumul vostru se poate debloca. Trebuie sa incercati acum sa-i iertati pe cei care v-au gresit, sa va cereti iertare mental, de la cei, la care, le-ati gresit voi, sa incercati sa scapati de vinovatii, teama, neputinta, tristete, resentimente, furie interioara, sa nu mai tineti minte raul facut de altii,  dar eliberarea trebuie facuta si  in planul constiintei, sa renuntati la inacceptare , la o gandire rigida, invechita, care nu face altceva decat sa acutizeze o criza in viata voastra, va blocheaza comunicarea cu semenii si adaptarea la noi situatii de viata.

Luna Plina in Rac  va provoaca sa intelegeti la un nivel mai profund nevoia de siguranta personala si protectie, ar trebui sa nu confundati stabilitatea emotionala si materiala dupa care tanjiti cu atasamentul exagerat fata de bunuri si persoane, aceasta siguranta ar trebui sa o gasiti in interiorul vostru.

O rasturnare brutala a principiilor in care ati crezut pana acum, vedeti ,  Pluton din Capricorn formeaza o conjunctie cu Soarele, si respectiv, o opozitie cu Luna,  va obliga sa va remodelati viata, conform unei viziuni superioare pe care o puteti avea acum, vedeti, Marte in Pesti formeaza un sextil cu conjunctia Soare-Pluton in Capricorn si respectiv, un trigon cu Luna in Rac, este posibil sa descoperiti acum,  ca schimbarile de atitudine, renuntarea la incapatanare, idei si principii invechite, inlocuirea resentimentelor, furiei, urii, cu iubire neconditionata, compasiune, mila, iertare, va pot transforma radical viata si pot duce la reajustarea relatiilor cu cei apropiati. Falsa siguranta si protectie pe care v-ati creat-o pana acum, este posibil sa se distruga  si veti fi obligati sa va adaptati noilor conditii de viata.

Iertarea, acceptarea lucrurilor pe care nu le puteti schimba va ajuta sa va eliberati sufletul si va redau controlul asupra vietii.

Luna Plina in Rac este un moment favorabil pentru a va desprinde de trecut prin intelegerea superioara a lucrurilor, iertare, iubire neconditionata si credinta

Luna Plina in Rac, va ofera posibilitatea sa renuntati la atasamente si sa va refaceti viata pe baze mult mai solide.

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website