Luna Plina in Sagetator din 9 iunie 2017, ora 16:09, ora Romaniei

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza opozitia dintre Soarele in Gemeni si Luna in Sagetator, aspect denumit, de Luna Plina in Sagetator.

Este o Luna Plina dificila pentru cei care calatoresc, se deplaseaza sau trebuie sa sustina un examen sau un discurs, sa rezolve o problema de ordin juridic. Este tensionata de Saturn retrograd in Sagetator, care poate aduce o retinere, un blocaj provenit dintr-un eveniment care schimba circumstantele unei probleme sau chiar ale vietii, si respectiv, de Neptun in Pesti,dar si de Lilith-ul in Sagetator care pot aduce foarte multa confuzie, incurcaturi, erori, gafe,  dar primeste un aspect favorabil de la Jupiter retrograd in Balanta, care poate corecta nedreptatile facute in trecut, poate aduce vindecare fizica si mentala, protectie, ajutor divin, depasirea unei situatii negative cu ajutorul Divinitatii.

Este momentul corectarii unor injustitii din trecut. Exagerarile, ascunderea adevarului foarte tentante acum, va pot costa foarte mult mai tarziu, sau unii dintre voi puteti plati pentru acte incorecte facute in trecut, dar exista si posibilitatea de a repara gesturile anterioare, de a beneficia de faptele bune facute in trecut. Sunt posibile recompense financiare in urma unor legii, hotarari judecatoresti sau ordonante de urgenta care se dau in favoarea voastra.

Este un moment favorabil sa reintalniti oameni sau situatii care repeta un tipar, care va dau posibilitatea de a va depasi fricile, neincrederea si de a depasi senini orice dificultate. Aveti sansa sa intalniti un ghid spiritual sau chiar voi sa fiti ingerul cel bun in viata celor care va cer ajutorul.

Prin gesturile voastre de empatie, solidaritate, o buna parte din rezidurile voastre karmice se vor spala in aceasta perioada.

De asemenea, este posibil sa reveniti asupra unor proiecte si investitii riscante facute in trecut, iar prin reanalizarea posibilitatilor, prin gasirea unor sponsori ati putea relua aceste proiecte, investitii, acum. De asemenea, o persoana cu bani  care v-a refuzat ajutorul in trecut ar putea sa va acorde mai multa credibilitate acum si sa investeasca in potentialul vostru creator si intelectual.

Cititi cu atentie orice act pe care il semnati si fiti extrem de precauti fata de creditele pe care le luati, cel mai bine ar fi sa nu luati un credit in aceasta perioada.  Este foarte posibil acum, sa intelegeti gresit clauzele stipulate intr-un contract de credit. Ar trebui sa fiti deosebiti de precauti la toate zvonurile si informatiile pe care le primiti in aceasta perioada, unii oameni va pot ascunde adevarul, altii ar putea incerca, in mod premeditat, sa va duca in eroare.

Bucurati-va de oamenii fermecatori care intra in viata voastra, dar fiti atenti nu toti au intentii serioase.

Ar trebui sa fiti mai atenti cui va confesati acum, aceste imprudente sau indiscretii prin confesiuni, va pot costa mai tarziu, faptul de a avea incredere in persoane nepotrivite, poate sa va produca dezamagiri, iluzii, sau  chiar pagube financiare.

Nu este un moment favorabil sa semnati acte, contracte, care implica decizii financiare majore, nu este momentul favorabil sa incepeti o relatie sentimentala, o afacere, sau un nou proiect .

Puteti sa constatati  acum ca   dorintele de imbogatire, visele si  idealurile  voastre, v-au impins pe unii la  exagerarea adevarului sau deformarea lui, la fanatism si utopie, la neglijarea riscurilor, situatie care ar putea sa va conduca acum la esecuri si pierderi materiale.

Lectia acestei Luni Pline in Sagetator este de a constientiza modul in care ati dorit sa castigati bani. Daca v-ati gandit ca puteti sa va impliniti idealurile doar cultivand o diplomatie falsa, necinste , minciuna, folosindu-va de persoane influente, numai in acest mod veti reusi dar sunteti taxati acum pentru aceste greseli. Daca ati persistat intr-o gandire pozitiva, aveti credinta in divinitate si in spiritele superioare cu siguranta veti obtine o rasplata in acest moment. Universul va raspunde la gandurile, cuvintele si faptele voastre din trecut, daca nu va convine situatia in care va aflati astazi ar trebui sa treceti imediat la schimbarea gandirii si a conceptiei despre viata, sau sunteti obligati sa o faceti in urma unor experiente.

Trebuie sa renuntati  acum, la sentimetul de vanitate  si sa va  regasiti puterea prin credinta,  smerenie, iubire neconditionata, generozitate fata de semeni, prin cultivarea adevarului divin in tot ceea ce faceti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website