Luna in Rac, in crestere

Dragii mei, Luna este in Rac in crestere si sta aici pana in 27 februarie, la ora 6:42, dar, inainte de a intra in Leu, Luna in Rac nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Rac este cuadratura cu Uranus in Berbec pe 26 februarie la ora 23:51.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 26 februarie, ora 23:51-27 februarie, ora 6:42
In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Dragii mei, Luna in Rac se conecteaza favorabil cu planetele in Pesti si Jupiter in Scorpion, amplificand imaginatia, intuitia si telepatia . Aceste configuratii astrale deosebit de pozitive, se resimt in special maine, 26 februarie, va incurajeaza sa cautati in interior raspunsurile la intrebarile coplesitoare ale vietii.
Este posibil ca visele voastre sa fie sugestive si revelatorii si acesta este un moment deosebit de prielnic sa va conectati la vocea voastra launtrica. Daca nu v-ati considerat niciodata a fi o persoana intuitiva, acum este momentul sa descoperiti aceasta latura a personalitatii voastre. Veti putea beneficia de pe urma mesajelor subtile venite din astral.

Lună in Rac se opune lui Pluto si Saturn in Capricorn reamintindu-va nevoia de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care va impiedica sa va exprimati creativ si cu incredere. Saturn se conecteaza favorabil cu Soarele in Pesti, aspect, care va ajuta sa acceptati critici si sfaturi constructive, sa recunoasteti zonele care necesita imbunatatiri si sa luati decizii in acest sens.

Luna in Rac aduce o nevoie instinctiva de pace si liniste, o mare dorinta de protectie, un sentiment de apartenenta si siguranta, puteti sa simtiti mai profund ca apartineti cuiva, si daca aceasta dorinta nu este implinita, pot exista suferinte interioare. Luna in Rac poate fi jignita foarte usor. Empatia este puternica și puteti avea o capacitate intuitivă de a simți nevoile si sentimentele altora. Este posibil să fiți influențați de stările și sentimentele celor din jurul vostru și puteți fi profund afectați de mediul în care vă aflați. In acest sens meditatia si rugaciunea va ajuta sa restabiliti echilibru emotional.

Luna in Rac favorizeaza urmatoarele activitati: activitati casnice, care implica constientizarea nevoilor personale, activitati legate de confortul personal: decoratiuni interioare, intalniri de familie, activitati legate de copii si prin care va exprimati sensibilitatea si feminitatea, latura gingasa.
Este un moment favorabil pentru schimbari de locatie sau administrative, pentru inceperea unor proiecte in plan familial. Este o perioada de maxima fertilitate.Este o perioada favorabila pentru reuniuni familiale.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website