Lunile octombrie si noiembrie sunt esentiale in trezirea constiintei colective

Dragii mei, incepand din aceasta luna si in luna noiembrie avem aspecte astrale de exceptie care indica o schimbare a tuturor conceptiilor noastre despre viata, despre destin, despre arta de a trai, despre semnificatiile vietii noastre pe Terra, vedeti, planetele in Scorpion, Venus si Mercur se conecteaza favorabil cu planeta divinitatii, Neptun in Pesti, dar si cu Pluton in Capricorn. In Scorpion intra si Soarele si planeta Marte si mai mult in Scorpion are loc Luna noua in 28 octombrie, iar Mercur devine retrograd in aceasta zodie. Pe de alta parte, Uranus in Taur se conecteaza negativ cu toate planetele in Scorpion. Toata conceptia despre viata si lume are sansa sa se schimbe. Pasajul cuprins intre octombrie 2019 si martie 2020 reprezinta intervalul transformarii. De care unii se vor bucura si vor profita. Pentru altii insa lucrurile vor ramane pe loc sau schimbarile vor veni intr-un mod fortat, tulburator.

Lunile octombrie si noiembrie sunt esentiale in trezirea constiintei colective. Punctul in care fiecare in parte, in functie de vibratia sufletului, alege daca isi schimba modul de a percepe si intelege viata sau ramane prins in vechile tipare. Este ca si cand ai de ales intre a vedea lucrurile din jur ca pana acum sau de a-ti deschide mintea pentru a vedea inclusiv semnificatiile mai subtile, campurile energetice, vibratiile, aurele, de exemplu – aspect ce nu face ca materia sa isi piarda consistenta ci sa devina mai bogata in informatie si sens.

Saturn si Pluton in Capricorn indica un alt mod de a ne raporta la realitatea inconjuratoare. Acest nou mod ne schimba destinul sau ne da puterea de a ni-l schimba daca vrem. In tot cazul, vom putea face modelari consistente pozitive in traseul vietii noastre, in urmatoarele luni. Cu o conditie. Sa stim sa folosim energia conjunctiei Pluton-Saturn in Capricorn in sextil cu Neptun in Pesti. Forta spirituala are puterea de a declansa aceste transformari. Daca ne conectam la o realitate mai inalta decat cea in care s-a manifestat suferinta, (la credinta, iubire, iertare, impacare, acceptare) putem experimenta transformari pozitive. Rugaciunea rostita din toata inima cu convingerea si simtirea deplina ca vom fi ajutati va produce o ridicare a vibratiei, asa numita scaldare in har. Aceasta energie fina spala celulele si transmuta suferinta in vindecare. Aceste noi moduri de a ne privi pe noi insine si lumea in care traim sunt alchimii spirituale. Aceasta inseamna sa iesi din realitatea palpabila si sa patrunzi in a patra dimensiune si a cincea dimensiune. Acolo unde poti folosi inteligent energiile subtile. Acestea sunt de fapt schimbarile care le aduce anul 2020 .

Unii vor trai intr-o realitate, altii in alta. Unii vor crede in vindecare prin puterea credintei, a vizualizarii, a schimbarii gandirii si a modelarii caracterului, altii vor cotinua sa creada in boala, suferinta si fatalitate. Unii se vor plange de mediul in care traiesc, altii vor trai neafectati de ostilitatile mediului sau nu vor materializa un mediu ostil. Vom trai pe aceeasi planeta, ca si pana acum, dar vom avea perceptii diferite despre viata pe pamant. Asa cum intr-un cartier unii se plang mereu de hoti in timp ce altii nici nu-i vad si nici nu se intalnesc cu ei – practic hotii nu exista pentru ca nu se materializeaza in realitatea lor. Aceste diferente vor fi din ce in ce mai mari si vor ilustra credintele si felul in care gandim, modul de a privi lumea. Lucrurile deja se intampla. Si s-au intamplat dintotdeauna pentru ca mereu au fost oameni care au vazut dincolo de aparente, care au gandit dincolo de prejudecati sau de tiparele impuse de familie si societate. Singura schimbare acum este ca procesul se extinde de la indivizi separati la nivel de mase. Distanta intre gand si materializare devine din ce in ce mai mica. Sincronicitatile, coincidentele sunt tot mai numeroase.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website