Marte in Balanta, 22 octombrie-9 decembrie

Dragii mei, Marte, planeta energiei, a deciziilor, traverseaza zodia Balanta in perioada, 22 octombrie-9 decembrie si aduce provocari mari la nivel partenerial.
S-ar putea ca aceasta perioada sa fie mai solicitanta, cu multe discutii si decizii de luat, dezbateri, intalniri, negocieri, cu multe provocari, certuri si reprosuri din partea celorlalti. Dar aceste provocari va constrang sa iesiti din amorteala, teama, fixitate, din neincredere, va ajuta sa intelegeti cauzele unor disfunctionalitati conjugale.
Dragii mei, Marte in Balanta este testul vostru de tarie interioara in fata compromisurilor inutile, este momentul sa clarificati neintelegerile, nemultumirile in relatiile cu ceilalti, cert este ca multe lucruri trebuie lamurite pentru a merge mai departe, in caz contrar exista riscul unor despartiri neasteptate. De asemenea, va puteti implica foarte mult in relatia conjugala, venind cu propuneri de materializare a unor proiecte comune sau impunandu-va o anumita pozitie in fata partenerului.
Este momentul sa invatati sa luati decizii clare intr-o relatie de cuplu sau intr-un parteneriat de afaceri. Ca sa puteti face fata este bine sa tratati lucrurile mai detasat, mai putin emotional, evitand regretele excesive, culpabilizarile handicapante si furiile. Ura nu este constructiva atunci cand trebuie sa negociati cu cei care v-au fost parteneri de viata sau parteneri de afaceri. Aveti nevoie de multa intelepciune pentru a atenua problemele si a aduce atmosfera la un echilibru necesar discutiilor rezonabile.
Marte in Balanta consolideaza relatia prin noi realizari comune de ordin conjugal si material, prin propunerea unor scopuri concrete, prin libertatea de exprimare si sprijinirea relatiei pe scopuri comune. Aceasta este cheia pentru o relatie constructiva, armonioasa si de viitor.
Zodiile cele mai afectate de intrarea lui Marte in Balanta sunt: Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, cei care aveti planete in aceste zodii, Luna si Ascendentul.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

One thought on “Marte in Balanta, 22 octombrie-9 decembrie

  1. Popescu Tarsita 22 noiembrie 2017 at 13:25

    Buna ziua. Multumesc ptr articol. Imi place. As vrea sa primesc mesaje ptr mai multe articole. Multumesc. O dupa amiaza placuta.

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website