Marte in Balanta, 4 octombrie-19 noiembrie

Dragii mei, Marte, planeta energiei, a deciziilor, traverseaza zodia Balanta in perioada 4 octombrie-19 noiembrie.
Balanta este zodia frumusetii, a echilibrului, a pacii si a dreptatii. Dar, cu Marte in Balanta pentru a ajunge la frumusețe, echilibru, dragoste și pace, va exista mai intai , confruntare directă, lupte și, în unele cazuri, război. Marte (Zeul Războiului) se conecteaza negativ cu Saturn si Pluton in Capricorn. Aceasta înseamnă că poate exista riscul acțiunilor care se limitează la extreme. Adică, nu faci nimic și apoi devii frustrat de inacțiunea ta sau faci ceva care poate sa conduca la o despartire. Sau, faci totul pentru cineva și aceea persoana nu face nimic in schimb. Acum pot iesi la iveala aceste dezechilibre care produc frustrari, nemultumiri.

Marte in Balanta aduce provocari mari la nivel partenerial. S-ar putea ca aceasta perioada sa fie mai solicitanta, cu multe discutii si decizii de luat, cu multe provocari, certuri si reprosuri din partea celorlalti. Dar aceste provocari va constrang sa iesiti din amorteala, teama, fixitate, din neincredere, va ajuta sa intelegeti cauzele unor disfunctionalitati conjugale.

Marte in Balanta este testul vostru de tarie interioara in fata compromisurilor inutile, este momentul sa clarificati neintelegerile, nemultumirile in relatiile cu ceilalti, cert este ca multe lucruri trebuie lamurite pentru a merge mai departe, in caz contrar exista riscul unor despartiri. De asemenea, va puteti implica foarte mult in relatia conjugala, venind cu propuneri de materializare a unor proiecte comune sau impunandu-va o anumita pozitie in fata partenerului, vedeti, Marte se conecteaza pozitiv cu Jupiter in Sagetator.

Este momentul sa invatati, sa luati decizii clare intr-o relatie de cuplu sau intr-un parteneriat de afaceri. Ca sa puteti face fata este bine sa tratati lucrurile mai detasat, mai putin emotional, evitand regretele excesive, culpabilizarile handicapante si furiile. Ura nu este constructiva atunci cand trebuie sa negociati cu cei care v-au fost parteneri de viata sau parteneri de afaceri. Aveti nevoie de multa intelepciune pentru a atenua problemele si a aduce atmosfera la un echilibru necesar discutiilor rezonabile.

Marte in Balanta aduce problemele la suprafață, astfel încât să știți că ceea ce ați făcut celuilalt este lipsit de etică, murdar, greșit, superficial și nedrept. Știi acum ca ești responsabil pentru modul nedrept in care i-ai tratat pe ceilalti. Marte în Balanță ne oferă acum motivația de a merge prin foc, de a rezista la o criza cu scopul de a restabili echilibru si armonia intr-o relatie, de a repara ce am gresit, dar uneori pentru restabilirea echilibrului este nevoie de o despartire….
Balanta este recunoscuta ca fiind zodia diplomatiei. Urmărește și ascultă ce își dorește partenerul. Apoi, acționează în consecință sau afirmă-te cu un pic de finețe. Poti fi politicos, dar ferm, mai degrabă decât să țipi sau sa iti exprimi furia. Ai fi uimit sa vezi ca lucrurile vor evolua in bine, si poate, ti se mai da o sansa.

Semnele de aer: Balanta, Gemenii si Varsatorul simt efectele cele mai pozitive ale acestui tranzit , in timp ce semnele cardinale: Berbec, Capricorn si Rac au o perioada mai tensionata acum.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website