Marte in Pesti (16 noiembrie 2018-1 ianuarie 2019)- pledeaza pentru canalizarea energiei in activitati care va aduc vindecare si armonie sufleteasca.

Dragii mei, Marte, planeta energiei, a curajului, a deciziilor, traverseaza zodia Pesti in perioada 16 noiembrie 2018- 1 ianuarie 2019.
Acest tranzit astral ii favorizeaza pe cei care lucreaza in domeniul muzical, artistic, cu persoane defavorizate de soarta, cu handicap fizic si mental. De asemenea, toti cei care lucreaza in domeniul spiritual, parapsihologic, ca vindecatori, psihologi, pot inregistra succese in aceasta perioada.

Succesele voastre din aceasta perioada, nu constau in confruntarea directa cu anumite persoane sau prin incercarea de a elimina pericolele exterioare ci in lupta voastra pentru intarirea puterii interioare. Acum nu este vorba de a duce o lupta exterioara pentru a obtine ceva, ci de a duce o lupta cu voi insiva pentru a ajunge la pace si armonie interioara. Depăşirea experienţelor negative, este posibilă, dacă vă măriţi puterea interioară şi vă întăriţi psihicul. Nu puteţi trece prin încercările cu care vă confruntaţi in aceasta perioada, dacă sufletul vostru este nefericit şi psihicul vostru este instabil. Poate vă întrebaţi, cum puteţi să vă măriţi puterea interioară: prin empatie şi bunătate pe care o îndreptaţi către ceilalţi, prin rugăciuni rostite din suflet, în felul acesta, vă conectaţi la bunul Dumnezeu şi la spiritele superioare. Activităţile relaxante, care vă fac plăcere, creativitatea, frumosul, bunătatea, cultivate în favoarea semenilor voştri, pot să vă ajute, să vă măriţi puterea interioară.

Solutiile problemelor, le puteti gasi orientandu-va catre tehnici de de dezvoltare spirituala. Acum este perioada cea mai favorabila sa incepeti un curs reiki sau sa reveniti la credinta dupa o perioada de deruta. Actiunile si deciziile voastre din aceasta perioada ar trebui sa fie motivate de o puternica credinta interioara. Rugaciunea, meditatia, contempatia devin esentiale pentru depasirea si rezolvarea problemelor voastre.
Marte in Pesti va provoaca sa luati acele decizii care va aduc implinire sufleteasca.

Dragii mei, daca Marte in Varsator v-a provocat sa iesiti din tiparele traditionale de gandire, Marte in Pesti va inspira sa va lasati condusi de spiritele superioare, intuitie, imaginatie, inspiratie , sa intelegeti ca dincolo de planul fizic exista o lume nevazuta care va vegheaza permanent si va ajuta sa luati deciziile cele mai bune.

Intuitia si telepatia sunt activate in aceasta perioada si va pot ajuta sa descoperiti intelesuri subtile ale problemelor cu care va confruntati. Unii dintre voi puteti sa primiti mesaje pe cai mai putin obisnuite, care va atentioneza asupra unei situatii din viata voastra, de aceea, ar trebui sa dati mai multa atentie mesajelor primite prin vise si pe cale telepatica.
Acest tranzit astral favorizeaza orice munca care cere compasiune si serviciu in favoarea semenilor, inspiratie, intuitie, creativitate, imaginatie, talent artistic.

Dar, Marte in Pesti se conecteaza negativ cu Jupiter in Sagetator, Mercur retrograd in Sagetator si cu Soarele in Sagetator. Aceste aspecte astrale va avertizeaza, ca in aceasta perioada poate exista foarte multa confuzie, riscul autoinselaciunii sau inselaciunii este mare, puteti face foarte multe gafe, se pot face promisiuni false, ceea ce transmiteti prin cuvinte este posibil sa fie inteles gresit, de aceea, nu se recomanda sa luati decizii importante de viata, pentru ca ori nu aveti toate informatiile sau aveti prea multe si este foarte greu sa luati cea mai buna decizie intr-o situatie data.

Careul Marte-Mercur retrograd va avertizeaza, ca, inspirația poate proveni din surse neobișnuite, ciudate, confuze, sau puteti pierde temporar unele motivații, ceea ce determină o schimbare de curs sau o pauză de la acțiune. In acest sens dorințele sunt greu de stabilit, dar Marte in Pesti se conecteaza pozitiv cu Saturn in Capricorn. Această influență aduce claritate si va poate ajuta sa transformati recentele descoperiri in ceva util si functional.
Marte in Pesti, dragii mei, va provoaca sa va ascultati vocea intuitiei si sa actionati pe baza mesajelor primite pe cale intuitiva, de la spiritele superioare. In urma unei rugaciuni sau a unei meditatii, puteti lua decizia cea mai buna.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website