Marte in Pesti, 16 noiembrie 2018-1 ianuarie 2019

Dragii mei, cu Marte in semnul mutabil al Pestilor,(16 noiembrie 2018-1 ianuarie 2019) sunteti ghidati de sentimente mai altruiste, sunteti motivati sa visati mai mult, sa va imaginati fapte, lucruri, intamplari.Sunteti mai receptivi si mai sensibili la ce se intampla cu voi si cu semenii vostri, uneori atat de profund incat va lasati atinsi si raniti de suferinta voastra si a persoanelor iubite.

Deciziile sau angajamentele nu pot fi luate usor sub influenta lui Marte in Pesti . Motivarea poate scadea, deoarece va puteti lasa coplesiti de incertitudini cu privire la urmatorul pas. In acest sens, ar trebui sa luati decizii pe baza intuitiei, vocea interioara va ajuta sa gasiti cele mai bune solutii.

Dacă ați fost răniti din punct de vedere emoțional sau spiritual, atunci vă veți concentra pe regrete, furie, nesiguranța , îndoiala, puteti experimenta depresii vizavi de experientele negative din trecut. Acesta este un moment bun pentru a medita sau a face o plimbare. Aceste momente de singuratate vă vor permite să intrați în interiorul vostru și să vă reconectați cu sinele divin, pentru a vă putea vindeca rănile vechi care au rămas in sufletul vostru.

Este important acum sa nu va alimentati spaimele, depresiile, nefericirile, pentru ca le dati amploare. Provocarea spirituala este de a deveni mai sensibili, mai smeriti si spirituali si nu mai vulnerabili in fata dificultatilor. Marirea puterii interioare ( prin rugaciuni, meditatii, activitati care relaxeaza si aduc pace sufletului,) va poate ajuta sa eliminati pericolele, spaimele, fricile din exterior.

Este un timp favorabil sa scrieti, sa pictati, sa dansati, sa puneti in aplicare talente mai vechi sau sa va slefuiti talentele. Lasati-va purtati de inspiratie si profitati la maxim de ea.Cel de-al saselea simt va poate orienta in directia corecta. Ascultati-va vocea launtrica.
Marte in Pesti va inspira sa cautati dincolo de aparente o realitate ce transcede materia (sa cautati vindecarea dincolo de handicapurile fizice, psihice si emotionale, lumina dincolo de intuneric, sufletul dincolo de trup, puritatea dincolo de viciu, iertarea dincolo de pedeapsa).
Dincolo de materie puteti gasi, acum, o lume fascinanta sau iluzorie in functie de imaginatia voastra populata cu demoni sau ingeri.

Perioada care urmeaza sa o traiti activeaza filonul religios si va face mai intuitivi, mai sensibili la mesajele religioase, la valorile spirituale, mai receptivi la aspectele subtile, transpersonale ale vietii, dar poate si mai mistici, mai inclinati sa va lasati sedusi de himere, de iluzii si de propriile voastre proiectii.
Marte in Pesti va ajuta sa va descoperiti sau redescoperiti latura spirituala, sa va impliniti visele, dar poate insemna insa, si fixarea unor obiective nerealiste si a unei gandiri iluzorii, vedeti, Marte in Pesti se conecteaza negativ cu Mercur retrograd in Sagetator.

Se recomanda sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore inainte de a trece la treaba.Fiti de asemenea, prudenti in ceea ce priveste judecarea unei noi cunostinte dupa aparente, mai ales daca este vorba despre un potential partener de afaceri sau de cuplu, verificati orice zvon sau orice informatie pe care o primiti. Faptul de a avea incredere intr-o persoana nepotrivita ar putea sa va produca pagube financiare, dezamagiri, iluzii si nefericire.
Cuadratura dintre Marte in Pesti si Mercur retrograd in Sagetator sugereaza o teama de schimbare, o exagerare a suferintelor sau spaimelor. Cu alte cuvinte aveti tendinta sa va plangeti de mila, sa va retrageti, sa abandonati , in loc sa va mobilizati toate capacitatile .

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website