Marte in Varsator alaturi de Uranus in Taur

Dragii mei, astazi, 16 mai, Marte, planeta energiei, a actiunii, intra in zodia Varsator, unde va fi retrograd in cea mai mare parte a verii,(27 iunie-13 august) iar Uranus, guvernatorul lui Marte se afla deja in Taur, dupa 84 de ani.

Energia lui Marte in Varsator combinata cu cea al lui Uranus in Taur poate face sa explodeze o situatie cu care v-ati confruntat in trecut. Orice tensiune care poate exista acum va obliga sa va regasiti libertatea interioara.Va trezeste la realitate si va face sa intelegeti ca voi, sunteti creatorii propriului destin.

Varsatorul este rebel si neconventional, abstract , el poate vedea ambele parti ale unei situatii, este o calitate care ii permite sa se elibereze de lanturile societatii.
Marte in Varsator este un timp excelent pentru a experimenta noi modalitati de a face lucrurile, de a va rupe de formule traditionale devenite perimate.Este timpul sa experimentati individualitatea unica.

Marte in Varsator alaturi de Uranus in Taur va poate trezi dorinta de a lupta pentru idealurile voastre, si pentru a face schimbari in viata voastra, schimbari, care va pot ajuta sa deveniti liberi, chiar daca asta inseamna incalcarea regulilor.Este o perioada favorabila pentru castigarea libertatii interioare, pentru eliberarea de prejudecati si tabuuri care va blocheaza.

Dragii mei, aceasta perioada este benefica pentru a face acele lucruri pe care nu le-ati mai facut pana acum, numai indraznind dincolo de tiparele in care ati trait pana acum puteti sa traiti viata pe care ati visat-o, dar inainte de a initia anumite schimbari, trebuie sa aveti mai intai increderea, ca, puteti realiza tot ceea ce v-ati propus. Este vorba de eliberarea de fantomele trecutului, astfel incat sa puteti vedea mai bine darurile viitorului vostru.

In viata alegerea va apartine, libertatea este in mainile voastre, nimeni altcineva nu va poate elibera decat voi insiva si actiunile voastre prin care vreti sa va castigati libertatea.

Daca inca mai asteptati ca altcineva sa faca ceea ce numai voi puteti, atunci nu veti gasi niciodata ceea ce cautati si nu va puteti simti impliniti cu viata pe care o traiti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website