Marte in Varsator in combinatie cu NS si Lilith-ul in Varsator-eliberare si purificare

Dragii mei , in luna septembrie ,Marte, planeta energiei, se intalneste pentru ultima data cu NS si Lilith-ul in Varsator.
Aceasta configuratie astrala care este activa si in prima jumatate a lunii octombrie, cere purificarea durerilor din trecut si va invita sa actionati, sa exprimati orice furie sau resentiment din interiorul vostru.Numai in urma acestei purificari si eliberari veti ajunge sa fiti liberi cu adevarat si puteti la randul vostru sa oferiti libertate celorlalti.

Aceasta configuratie astrala vorbeste despre circumstanțe care vor aduce înțelegerea și realizarea a ceea ce este cu adevărat important pentru voi.In urma unor evenimente neasteptate sunteti obligati sa va redefiniti prioritățile in viata voastra.Energia emoțională se va desfășura la viteză maximă, electrificată de șocuri care ar putea zdruncina fundamentul a tot ceea ce pretuiti, dar , in urma acestor cutremure puteti castiga ceea ce aveti nevoie.Este posibil sa constientizati, ca nu tot ceea ce pretuiti si va produce o placere lumeasca , este neaparat benefic pentru voi.

Nodul Sud in Varsator va provoaca la o schimbare de atitudine in fata vietii, va invita sa va indepartati de scopurile materiale si lumesti care nu va ajuta sa evoluati si nu par sa sprijine avansarea voastra prin viata.
Nodul Sud in Varsator reprezinta, de asemenea o experienta care nu poate fi controlata, ar putea fi vise, idei, sau cheltuieli , pe care le expuneti , fara a mai tine cont de consecinte.

In urmatoarea perioada fiecare dintre noi primeste sansa de a schimba ceva care a fost blocat si de a explora puterea de eliberare a noilor nivele de evolutie.Pentru a depasi aceasta perioada este nevoie de detasare si intelepciune. Asta nu inseamna sa fiti nepasatori, ci doar sa aveti abilitatea de a privi evenimentele dintr-o alta perspectiva, mult mai inteleapta.Pe masura ce perspectiva voastra se schimba si veti vedea totul altfel, puteti intelege diferit experientele din viata voastra.
Septembrie si octombrie aduc sanse pentru planuri care au fost amanate in iunie , iulie si august.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website