Marte in Varsator in combinatie cu Uranus retrograd in Taur si Venus in Scorpion

Dragii mei, maine, 11 septembrie, Marte, planeta energiei, a actiunii, intra in zodia Varsator si sta aici pana in 15 noiembrie.
Energia lui Marte in Varsator combinata cu cea al lui Uranus in Taur poate face sa explodeze o situatie cu care v-ati confruntat in trecut.Dar acest Marte in Varsator se conecteaza negativ si cu Venus in Scorpion(planeta relatiilor si a iubirii).
Aceste 3 planete: Marte, Uranus si Venus formeaza Configuratia de tip Careu in T in semne fixe.Acest aspect astral poate aduce tensiuni si dezechilibre,in perioada 11 -24 septembrie, atat in parteneriatele de afaceri cat si in relatiile de cuplu. Aceste probleme relationale se pot amplifica in perioada 6 octombrie-16 noiembrie, cand, planeta iubirii, Venus, retrogradeaza in zodiile Scorpion si respectiv, Balanta.

Luna septembrie repeta starile, senzatiile, sentimentele, pe care le-ati avut in luna iulie si in prima jumatate a lunii august.Poate atunci au izbucnit niste certuri. Daca totusi au existat, ele vor fi reactualizate in luna septembrie, daca nu, de data aceasta nu puteti fugi de o confruntare, ba mai mult decat atat, o provocati.Pot iesi la iveala infidelitati, vicii ascunse, care pot pune in pericol un mariaj stabil, dar pe de alta parte se discuta si despre siguranta materiala si despre bani, despre felul in care se cheltuie banii.

Venus in Scorpion in combinatie cu Marte in Varsator aduce o incarcatura erotica nonconformista.
Cei care sunt deja intr-o relatie, dar pentru care acest an a adus niste tentatii, e posibil sa se gandeasca la relatie dintr-o alta perspectiva. Mai merita sa o pastrez?Au mai mult de castigat daca renunta la relatie?
E posibil ca o aventura, un derapaj sentimental sau pur si simplu ideea ca ar fi doriti de altcineva sa-i faca sa-si puna relatia sub alta lumina.

Varsatorul este rebel si neconventional, abstract , el poate vedea ambele parti ale unei situatii, este o calitate care ii permite sa se elibereze de lanturile societatii.

Marte in Varsator este un timp excelent pentru a experimenta noi modalitati de a face lucrurile, de a va rupe de formule traditionale devenite perimate.Este timpul sa experimentati individualitatea unica.

Marte in Varsator alaturi de Uranus in Taur va poate trezi dorinta de a lupta pentru idealurile voastre, si pentru a face schimbari in viata voastra, schimbari, care va pot ajuta sa deveniti liberi, chiar daca asta inseamna sa acceptati anumite pierderi materiale sau despartiri. Este o perioada favorabila pentru castigarea libertatii interioare, pentru eliberarea de prejudecati si tabuuri care va blocheaza.

Dragii mei, aceasta perioada este benefica pentru a face acele lucruri pe care nu le-ati mai facut pana acum, numai indraznind dincolo de tiparele in care ati trait pana acum puteti sa traiti viata pe care ati visat-o, dar inainte de a initia anumite schimbari, trebuie sa aveti mai intai increderea, ca, puteti realiza tot ceea ce v-ati propus. Este vorba de eliberarea de fantomele trecutului, astfel incat sa puteti vedea mai bine darurile viitorului vostru.

In viata alegerea va apartine, libertatea este in mainile voastre, nimeni altcineva nu va poate elibera decat voi insiva si actiunile voastre prin care vreti sa va castigati libertatea.
Daca inca mai asteptati ca altcineva sa faca ceea ce numai voi puteti, atunci nu veti gasi niciodata ceea ce cautati si nu va puteti simti impliniti cu viata pe care o traiti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website