Marte in Varsator(11 septembrie-15 noiembrie) va inspira o schimbare de atitudine ce necesita o uriasa forta mentala

Dragii mei , Marte in Varsator, va inspira o schimbare de atitudine ce necesita o uriasa forta mentala si putere de intelegere a situatiilor nonconformiste care apar in viata voastra. Marte in Varsator va provoaca sa va depasiti limitele date de prejudecati si idei invechite. Aceasta schimbare poate fi salvatoare, dar putin inconfortabila pentru cei care nu inteleg ca trebuie sa renunte la prejudecati, pentru cei care se agata inca de metode rudimentare si idei invechite.In aceasta perioada vi se cere dovedirea unei intelegeri mai mari a libertatii celor din jur, cedarea pretentiilor si exigentelor, acceptarea diferentelor de opinie, intelegerea faptului ca, oamenii sunt diferiti si au liberul arbitru sa se exprime asa cum simt.

Varsatorul militeaza pentru egalitate si fraternitate intre oameni, de aceea este momentul potrivit sa-i priviti pe ceilalti oameni ca fiind fratii vostri, egalii vostri, indiferent de religia, pozitia sociala, apartenenta politica si orientarea sexuala pe care o au. Priviti-le calitatile pe care le au, incercati acum, sa vedeti binele din oameni si sa intelegeti ca fiecare om este important in aceasta lume, are rolul lui pe acest pamant si contribuie cu ceva la evolutia omenirii.

Gandind in acest fel, puteti ajunge sa-i acceptati pe ceilalti asa cum sunt, sa recunoasteti ca oamenii sunt diferiti(exista diferente de rasa, religie, cultura, educatie, apartenenta politica, orientare sexuala). Acceptand ca oamenii sunt diferiti, va eliberati de judecatile subiective si ideile preconcepute pe care le-ati putea emite la adresa lor. Abia atunci toate piedicile din calea iubirii adevarate se pot narui.
Aceasta acceptare va ajuta sa deveniti niste oameni liberi, sa oferiti libertate celor din jurul vostru si sa aveti mai mult control asupra destinului vostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website