Marte, planeta energiei, in mers direct in Capricorn

Dragii mei, in perioada, 27 august-11 septembrie, planeta Marte isi reia mersul direct in Capricorn.
Acest tranzit va provoaca sa intelegeti ca, un obstacol poate fi in favoarea voastra.
Va provoaca sa faceti lucrurile cum trebuie, chiar daca trebuie sa trageti din greu fizic si psihic, nimic nu se obtine usor sub aceasta influenta astrala ci numai prin munca si eforturi sustinute. Sub acest tranzit astral chiar si cele mai impulsive persoane par sa o lase mai moale, fie din cauza ca simt nevoia de a se gandi mai bine la ceea ce fac, fie pentru ca intampina o mare dificultate in a actiona sau au impresia ca sunt nevoite sa rastoarne muntii.
Acest context astral va vorbeste de valoarea efortului, sa avansati pe un drum ce urca anevoios, nisipos, dar la capatul lui va asteapta un mare succes, iar succesul va fi pe masura eforturilor depuse.

Este o predispozitie consevatoare care va poate ajuta sa obtineti maximul de eficienta cu resurse minime. Este un timp favorabil pentru a schimba un plan de afaceri sau pentru imbunatatirea unei strategii. Puteti vedea cum sa faceti schimbari structurale care sa va faca viata mai eficienta.
Marte in Capricorn se conecteaza negativ cu Venus in Balanta. S-ar putea sa existe inhibitii in exprimarea adevaratelor sentimente. Poate aduce o influenta foarte sobra si o stare emotionala deprimanta, dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o relatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.

Dezvoltarea empatiei, cultivarea bunatatii interioare, va pot ajuta la dizolvarea oricaror modele emotionale vechi si nedorite si vor deschide calea catre iubirea neconditionata, si iertare.

Marte in Capricorn va învață despre valoarea moderării și prudenței. Puteti folosi aceasta perioada sa invatati care sunt limitele voastre personale , precum si despre puterea voastra interioara. Cu cat incercarile emotionale si fizice sunt mai dificile, cu atat mai mari sunt oportunitatile pentru a va descoperi sinele real, pentru a va testa limitele fizice si puterea interioara.
Evitati sa dati vina pe ceilalti pentru nereusitele voastre pentru ca acest lucru va duce la melancolie, resentimente, manie si furie.

Este momentul sa va afirmati într-un mod practic, rațional, auto-controlat, disciplinat, bine organizat, perseverent, structurat, eficient. Este nevoie de mai multa rabdare, ordine si disciplina pentru a va atinge obiectivele si dorintele. Acum puteti face progrese numai daca actionati in mod lent si constant, daca dati dovada de rabdare, munca si perseverenta in ceea ce inteprindeti.Semintele pe care le-ati plantat la inceputul anului ar putea sa dea roade acum.
Dorintele de realizare ar trebui sa aiba la baza motivatii solide si scopuri bine definite in lipsa acestor motivatii puteti intampina obstacole si esecuri in ceea ce intreprindeti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website