Marte , planeta energiei si Venus, planeta iubirii, in zodia Fecioara.

Dragii mei, Marte, planeta energiei, a intrat in zodia Fecioara in 18 august si sta aici pana in 4 octombrie. Venus, planeta iubirii, a intrat in zodia Fecioara, astazi, 21 august si sta aici pana in 14 septembrie.
Cele doua planete formeaza o conjunctie in zodia Fecioara care se conecteaza favorabil cu Uranus retrograd in Taur. De asemenea, atat Marte, cat si Venus, formeaza aspecte favorabile cu Pluton retrograd si Saturn retrograd in Capricorn.Sunt configuratii astrale deosebit de favorabile, in munca, afaceri si sanatate.

Intalnirea celor doua planete in Fecioara va stimuleaza sa transformati o pasiune sau un talent intr-o profesie, pot exista ocazii excelente de a va manifesta abilitatile si talentele. De asemenea, poate exista o combinatie fericita intre dragoste si castig: fie iubirea va da aripi si lucrati cu spor, fie, jumatatea conjugala o puteti cuceri datorita unui talent pe care sunteti incurajati sa-l dezvoltati, dar aceasta conjunctie primeste aspecte negative de la Neptun retrograd in Pesti, si respectiv Jupiter in Sagetator, unii sunteti tentati sa va abateti de la scopul propus, altii va puteti asuma sarcini care va depasesc competentele si puterile. Asigurati-va ca puteti duce la indeplinire tot ceea ce incepeti acum , in caz contrar tranzitul norocos si-ar putea pierde aceasta calitate.Puteti gasi calea de afirmare cea mai potrivita daca sunteti sinceri cu voi insiva, si porniti de la identificarea inzestrarilor native.

Este un moment de maxima luciditate si eficienta, puteti sti mai bine ce vi se potriveste sau nu si ce puteti onora ca obligatii, cresc ambitiile si va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor. Este un moment bun de reflectare la o posibila schimbare a locului de munca, imbunatatirea conditiilor de munca si viata. Puteti gasi solutii eficiente la problemele cu care va confruntati. Se pot pune baze solide pentru realizari pe termen lung. Va ajuta sa acceptati critici si sfaturi constructive, sa recunoasteti zonele care necesita imbunatatiri si sa luati decizii in acest sens.
Ar trebui să folositi acest timp pentru noi strategii in munca si afaceri. Dacă v-ati neglijat îndatoririle, acum puteti gasi solutii sau modalitati prin care sa le onorati. Este un timp favorabil pentru probleme privind sanatatea, pentru activitati casnice.

Aceste zile sunt minunate pentru depasirea obstacolelor dificile din trecut. Puteti avea mai multa disciplină și răbdare si puteți renunța la satisfacerea câștigurilor pe termen scurt pentru realizările pe termen lung.
Este momentul sa abordati cu mai mult entuziasm actuala ocupatie, astfel incat ea sa devina o sursa de energie si incantare si nu un cimitir al chefului de viata si al dorintei legitime de progres.
Este cel mai bun moment sa valorificati propriile resurse de putere si bunastare, sa aveti parte de castiguri mari din munca pe care o faceti.

Conjunctia Venus-Marte se conecteaza favorabil cu Uranus retrograd in Taur, aspect deosebit de favorabil, care poate aduce metode neconventionale de rezolvare a problemelor, creativitate in folosirea resurselor, activitati care se adreseaza unui public mai numeros, marcheaza si schimbarea cea mai spectaculoasa sub aspectul muncii: o activitate ce aduce mai multi bani, printr-o maniera noua de lucru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website