Marte retrograd in Capricorn, 13 august-27 august

Când planeta Marte, retrogradează în Capricorn, în perioada 13 august-27 august trebuie să fiţi atenţi la tendinţa de a exploata oamenii în interesul vostru, la dorinţa excesivă de recunoaştere şi câştig, fără a ţine cont de interesele celorlalţi .
Cei mai afectaţi de acest tranzit astral sunt nativii din zodiile: Balanţă, Capricorn, Rac, Berbec.

Marte retrograd în Capricorn vă dă ocazia să reveniţi asupra unor decizii pe care le-aţi luat în plan social, profesional şi să schimbaţi strategia de lucru. De asemenea, remodelarea modului în care doriţi să vă atingeţi scopurile materiale şi profesionale, v-ar putea aduce în viitor mai multe oportunităţi profesionale şi materiale.

Trebuie să vă revizuiţi acum, modul în care vă folosiţi autoritatea, voinţa şi puterea, mai ales cei care aveţi funcţii de conducere sau lucraţi în politică. În această perioadă sunt posibile obstacole şi probleme în plan social şi profesional, posibil, unele destituiri din funcţii, dar aceste probleme vă obligă să vă revizuiţi conduita faţă de cei pe care îi reprezentaţi, să urmăriţi binele pe care îl puteţi face semenilor voştri din funcţia în care vă aflaţi şi apoi recunoaşterea socială după care tânjiţi şi care v-o conferă funcţia în care vă aflaţi.

Este un timp favorabil sa va planificati acţiunile viitoare, să vă revizuiţi relaţiile cu persoane cu autoritate, dar nu este recomandat, să vă daţi demisia dintr-o funcţie, sau să vă găsiţi un alt loc de muncă, ar fi indicat, să luaţi aceste decizii cînd Marte revine în mers direct.
Nativii care s-au născut în zodiile: Taur, Peşti, Scorpion, Fecioară, este posibil, să recupereze acum, anumite drepturi băneşti sau poziţii sociale pierdute în trecut.
Retrogradarea lui Marte afectează nativii Berbec, vedeţi, Marte este patronul zodiei voastre.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website