Marte retrograd in Varsator si respectiv, Capricorn, 27 iunie-27 august

Dragii mei, un eveniment foarte important al anului 2018 este retrogradarea planetei Marte în zodiile, Vărsător şi respectiv, Capricorn.
Marte, planeta energiei, a curajului, a deciziilor, traversează o mare perioadă din anul 2018, zodiile Vărsător şi respectiv Capricorn. In perioada 27 iunie-27 august, Marte retrogradeaza in aceste zodii.

Când Marte merge retrograd, orice acțiune directă devine dificilă. Finalizarea sarcinilor rămase neterminate, refacerea, renovarea și repararea vor funcționa mai bine decât initierea unor actiuni noi.
De obicei, este considerat a fi un timp nepotrivit pentru a începe o nouă relație, in special sexuala, pentru ca dorinta nu dureaza, dar si pentru o calatorie, pentru ca sunt posibile probleme la drumuri. Din pacate acest Marte retrogradeaza pe toata perioada verii, perioada vacantelor, deci aveti grija daca va deplasati in aceasta perioada, sa va asigurati ca, masina voastra este in regula si aveti toate taxele platite la zi, in special Marte retrograd in Varsator are darul de a da o turnura neasteptata evenimentelor.

În perioada de retrogradare a planetei Marte ar trebui să deveniţi mai conştienţi de acţiunile voastre, de influenţa pe care o au acţiunile voastre asupra celorlalţi, să încercaţi să vă urmariţi foarte atent, să vă revizuiţi modul în care vă folosiţi energia, curajul, puterea, sexualitatea, cum răspundeţi la provocări, trebuie să aveţi grijă, pentru că acest Marte retrograd, ar putea aduce tensiuni care pot duce la rupturi relaţionale chiar definitive şi ireparabile, pe care le puteţi regreta, după ce Marte reintră în mers direct.

Este o perioada în care vi se cere foarte multă răbdare, prudenţă, toleranţă, încercaţi să nu răspundeţi la provocări.
Nu este recomandat să începeţi acţiuni noi pentru că rareori un proiect început pe Marte retrograd va aduce succes în viaţa voastră sau o relaţie de prietenie, dragoste, afaceri, va avea şanse să fie durabilă în viitor. Orice activitate sau relaţie pe care le începeţi acum, se pot derula cu întreruperi, tensiuni, frustrari, iritari.

În această perioadă nu ar fi bine să cumpăraţi maşini, calculatoare, să planificaţi o intervenţie chirurgicală.

Când Marte retrogradează în Vărsător în perioada 27 iunie-13 august, ar trebui să fiţi mai atenţi la dorinţa exagerată de a va face dreptate cu forţa, dorinţa exagerată de a distruge ordinea stabilită. Libertatea fără responsabilitate, teribilismul, impulsivitatea, vă pot aduce într-o situaţie de haos şi de pierderi mari, într-o relaţie de prietenie sau sentimentală. Ar trebui să vă înarmaţi acum, cu mai multă răbdare şi prudenţă pentru că riscul unor accidente poate fi mare. De asemenea, nervozitatea poate creşte şi puteţi avea parte de tensiuni în relaţiile cu ceilalţi care ar putea aduce despărţiri neaşteptate sau probleme de sănătate, care necesită un tratament urgent. Zodiile cele mai afectate sunt: Vărsător, Scorpion, Taur şi Leu.
Este foarte posibil ca prietenii să se transforme în duşmani, sau chiar voi, puteţi să deveniţi duşmani pentru ceilalţi.

La nivel social, acest Marte retrograd în Vărsător alături de Luna neagră şi NS (pedeapsa în viaţă ) poziţionate în Vărsător, pot aduce foarte multe nemulţumiri, revolte ale oamenilor simpli, vedeţi, această triplă conjuncţie formează o cuadratură cu Uranus aflat în Taur. Dar sunt posibile şi acţiuni violente aduse de forţe care cu greu pot fi controlate, doar credinţa în Dumnezeu, poate aduce protecţie împotriva acestor încercări.

Pe Marte retrograd în Vărsător ar trebui să vă revizuiţi modul în care vă folosiţi libertatea, originalitatea, creativitatea şi independenţa. Nu se recomandă acum, să începeţi proiecte noi sau relaţii de prietenie.
Marte retrograd în Vărsător, va poate ajuta să vă puneţi în aplicare anumite idei, proiecte şi talente geniale pe care le-ati abandonat în trecut, zodiile favorizate în acest sens sunt: Gemeni, Săgetător, Balanţă, Berbec, Vărsător.

Când planeta Marte, retrogradează în Capricorn, în perioada 13 august-27 august trebuie să fiţi atenţi la tendinţa de a exploata oamenii în interesul vostru, la dorinţa excesivă de recunoaştere şi câştig, fără a ţine cont de interesele celorlalţi .
Cei mai afectaţi de acest tranzit astral sunt nativii din zodiile: Balanţă, Capricorn, Rac, Berbec.

Marte retrograd în Capricorn vă dă ocazia să reveniţi asupra unor decizii pe care le-aţi luat în plan social, profesional şi să schimbaţi strategia de lucru. De asemenea, remodelarea modului în care doriţi să vă atingeţi scopurile materiale şi profesionale, v-ar putea aduce în viitor mai multe oportunităţi profesionale şi materiale.

Trebuie să vă revizuiţi acum, modul în care vă folosiţi autoritatea, voinţa şi puterea, mai ales cei care aveţi funcţii de conducere sau lucraţi în politică. În această perioadă sunt posibile obstacole şi probleme în plan social şi profesional, posibil, unele destituiri din funcţii, dar aceste probleme vă obligă să vă revizuiţi conduita faţă de cei pe care îi reprezentaţi, să urmăriţi binele pe care îl puteţi face semenilor voştri din funcţia în care vă aflaţi şi apoi recunoaşterea socială după care tânjiţi şi care v-o conferă funcţia în care vă aflaţi.

Este un timp favorabil sa va planificati acţiunile viitoare, să vă revizuiţi relaţiile cu persoane cu autoritate, dar nu este recomandat, să vă daţi demisia dintr-o funcţie, sau să vă găsiţi un alt loc de muncă, ar fi indicat, să luaţi aceste decizii cînd Marte revine în mers direct.
Nativii care s-au născut în zodiile: Taur, Peşti, Scorpion, Fecioară, este posibil, să recupereze acum, anumite drepturi băneşti sau poziţii sociale pierdute în trecut.
Retrogradarea lui Marte afectează nativii Berbec, vedeţi, Marte este patronul zodiei voastre.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website