Marte in Sagetator, 26 ianuarie-17 martie

Dragii mei, Marte este planeta energiei si a actiunii, iar Sagetatorul inseamna scopuri, idealuri, vise, bucurie, inspiratie, calatorie, cunoastere.  Cu Marte in Sagetator puteti fi mai motivati sa va puneti in aplicare idealurile, visele. Va puteti regasi bucuria de a trai. Marte in Sagetator va readuce la viata, va scoate din rutine si tipare limitate si va provoaca sa visati din nou si sa aveti curajul sa va puneti aceste vise in practica. Atitudinea in fata vietii poate fi mai optimista.

Marte în Sagetator nu numai că are o viziune, ci are de asemenea capacitatea de a transforma viziunea voastra în ceva real.  Este momentul sa abordati obstacolele cu optimism.

Marte în Sagetator va avertizeaza ca este momentul sa cautati adevarul despre voi si despre altii, cu cat ajungeti sa cunoasteti mai mult, cu atat intelegeti mai multe despre voi si lucrurile care se petrec in viata voastra.

Dragii mei, Marte in Sagetator este un timp favorabil pentru calatorii in plan geografic dar si in plan mental, prin intermediul studiilor, al cartilor, al cursurilor de dezvoltare spirituala.Este un timp favorabil pentru sport sau orice activitati care presupun miscare. Dar nu este vorba despre o excursie relaxantă pe plajă – este vorba despre găsirea a ceva ce este dincolo de voi. Este vorba de experiențe care va extind mințile și inimile și care va provoaca sa  realizati că există mult mai mult in  această lume decât știati voi.

Marte in Sagetator, va indeamna sa priviti dincolo de limitele voastre si sa realizati marile posibilitati pe care le aveti la dispozitie. O noua viata se revarsa din fiinta proprie, dati-le voie impulsurilor launtrice profunde care va anima sa va ajute sa avansati.

A va informa ar trebui sa devina directiva esentiala, dar, in acelasi timp este posibil sa va risipiti in multe stiri, barfe, zvonuri, informatii care va indeparteaza de la scopul pentru care ati venit in aceasta viata, va aduc confuzii si va pot conduce pe un drum eronat, sau, este posibil sa alergati dupa prea multe lucruri deodata,sau sa va pierdeti interesul pentru ceea ce faceti, vedeti acest Marte in Sagetator formeaza o cuadratura cu Neptun in Pesti.

Marte in Sagetator militeaza pentru dreptate, de aceea sunt favorabile acum, actiunile in plan juridic.Accentueaza capacitatea de a va sustine opiniile si stimuleaza dorinta de a cerceta adevarul.

Marte in Sagetator poate fi dificil pentru ca tindeti sa neglijati avertismentele, pentru ca riscati sa va aruncati in situatii insuficient analizate, pentru ca ignorati calculele si strategiile care va pot aduce o victorie consistenta in timp, lasandu-va purtati mai mult de entuziasm decat de eficienta.

Unii  si-ar putea canaliza energia  în activități sportive și în aer liber, în timp ce alții ar putea canaliza aceeași energie în scopuri spirituale, academice sau filosofice. Mulți vor fi motivați să acționeze asupra ideilor lor înalte, să împărtășească înțelepciunea lor și să-și prezinte nemultumirile pe scară largă, o atitudine care poate deveni cu ușurință o sursă de conflict sub un tranzit ca acesta. Sagetatorul este profund preocupat de moralitate și de principii, iar Marte, Zeul Războiului, se poate transforma cu ușurință într-un razboinic  fanatic când este manat sa-si faca dreptate.

Marte in Sagetator in trigon cu Uranus in Berbec va poate aduce o sansa valoroasa de a va reinnoi ideile, mentalitatea si viziunea voastra asupra vietii. Este timpul sa faceti un salt in constiinta, sa vedeti dincolo de viziunile limitate in care ati trait pana acum.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website