Meditatie de seara

Dragii mei, sfârșitul zilei cu rugăciune este un mod minunat de a va elibera de stres și de a găsi pacea înainte de a adormi. Indiferent cu ce probleme v-ati confruntat astăzi, vorbind cu Dumnezeu prin rugaciunea de seara, va veti reînnoi credința si va puteti creste puterea spirituala.

Rugăciunea de seară vă ajută, de asemenea, să vedeți toate lucrurile bune care au avut loc în aceasta zi, pentru care trebuie să va exprimati recunostinta.

Amintiți-vă de prezenta lui Dumnezeu in viata voastra.
După o zi de încercare, Dumnezeu va aduce liniste in sufletul vostru, pe măsură ce va aduceti aminte de prezența Lui și veti încerca sa intrati in contact cu Sinele divin din interiorul vostru.

Aduceti multumiri si recunostinta pentru tot ceea ce primiti.
Mulțumirile si recunostinta va ridica vibratia energetica si va ajuta sa priviti partea bună a unei zile proaste.

Reflectați asupra felului în care Dumnezeu este prezent in viata voastra.
Dumnezeu se revelează prin natură, evenimente și oameni. Uneori El apare printr-o intervenție miraculoasă, divină. Alteori El se arată liniștit prin frumusețea unei flori sau printr-o conversație serioasă. Daca faceti o analiza a zilei care a trecut puteți identifica momentele în care ați simțit revelația sau intervenția lui Dumnezeu in viata voastra.

Incercati sa va identificati si sa corectati imperfectiunile caracterului vostru care constituie un obstacol intre voi si Dumnezeu.
Este posibil sa nu fiti constienti de greselile voastre, dar identificarea si corectarea acestora este cheia reînnoirii continue a legaturii dintre voi si Dumnezeu. Reflectati asupra zilei de astazi si amintiți-vă punctele specifice în care ați eșuat. Aduceți greselile, problemele, esecurile voastre, înaintea lui Dumnezeu și cereți-i să vă ierte.

Iertati-i pe cei care v-au gresit, cereti-va iertare de la cei, la care, le-ati gresit voi.
Nu mergeti la culcare cu manie si dusmanie in suflet, cereti-i lui Dumnezeu sa va ajute sa-i iertati pe cei care v-au gresit.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website