Mercur in Capricorn, 11 ianuarie-31 ianuarie

Dragii mei, in  11 ianuarie, Mercur , planeta gandirii, a  comunicarii,  intra in seriosul Capricorn si sta aici pana in 31 ianuarie.

Cu Mercur in Capricorn va puteti concentra pe lucrurile cu adevarat importante,sunteti capabili sa rezolvati ceea ce este esential si relevant. Gandirea este mai lucida, metodica, simtul practic mai dezvoltat, dar trebuie sa fiti atenti sa nu deveniti prea rigizi in gandire, sa nu  cadeti intr-o stare de melancolie sau pesimism, este posibil sa revina amintiri neplacute din trecut, vedeti acest Mercur in Capricorn formeaza o conjunctie cu Saturn in perioada 11 ianuarie-18 ianuarie.

Acest aspect astral poate fi pozitiv, prin faptul ca, va ajuta sa vedeti mai lucid o situatie de viata care va produce suferinta, sa vedeti foarte clar ce nevoi fundamentale nu va sunt satisfacute si ce puteti face in acest sens. Este o perioada de maxima luciditate si eficienta. Este favorabila pentru discutarea unor idei serioase și a unor angajamente importante. Puteți semna un contract sau o înțelegere.

Sunt posibile calatorii in scopuri de afaceri sau initierea unor proiecte care implica seriozitate, efort sustinut, perseverenta si rabdare.

Mercur in Capricorn formeaza aspecte favorabile cu Jupiter si Marte in Scorpion. Aceste aspecte favorizeaza incheierea unor acte sau a unor acorduri prin care puteti castiga bani(imprumuturi, mosteniri, daruri).

Cuadratura dintre Mercur in Capricorn si Uranus in Berbec va provoaca sa va schimbati modul in care abordati situatiile stresante de viata, modul in care intelegeti sa va lasati afectati de ceea ce se intampla in vietile voastre.Nu puteti deveni deodata amorfi, indiferenti, la ce se intampla in vietile voastre, dar puteti invata sa va menajati, sa fiti mai senini, mai permisivi, mai detasati, mai toleranti la intamplarile vietii. Si de ce nu mai filozofi.

Sextilul care se formeaza intre Mercur in Capricorn si Neptun in Pesti va poate ajuta sa fiti mai permisivi, sa renuntati mai usor la incapatanare, inacceptare, idei fixe, printr-o intelegere superioara a lucrurilor.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

One thought on “Mercur in Capricorn, 11 ianuarie-31 ianuarie

  1. Silvia 20 ianuarie 2018 at 17:07

    Multumesc,esti minunata.

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website